Ekstrasensų vizijose - dar dvi su pedofilijos skandalu susijusios aukos

TV3 žiūrovams - speciali „Ekstrasensų mūšio“ laida. Jos dalyviai pabandys atsakyti į visiems rūpimus su pedofilijos skandalu susijusius klausimus.

„Ką jis veikia, kas jam padeda ir ar jis dar gyvas? Daugelis laidos dalyvių pasakos, kad Kedys vis dar Lietuvoje. Kai kurie tvirtins, jog vyras slapstosi visai netoli Kauno. Perspėjame, kad kai kurių ekstrasensų vizijos privers sunerimti“, - apie rytdienos laidą pasakoja jos vedėjas Rimantas Bagdzevičius.

Po kai kurių ekstrasensų vizijų kūnas eis pagaugais. „Yra giminių, kurie žino jo buvimo vietą.  Kalbėti net negaliu. Jis pagrindinis, bet labai daug čia įvelta žmonių. Yra skaičius 18. Tai - 18 diena. Bus dar dvi aukos“, - savo matymais pasidalins paslaptingiausia projekto dalyvė Verija.

Ar gali būti, kad dar šią savaitę vėl bus pralietas žmonių kraujas? Ir kas taip trokšta keršto, o gal paslapčių neišaiškinimo? Daugiau nei vienas „Ekstrasensų mūšio“ laidos dalyvis tvirtins, kad mirtinus šūvius Kaune paleido visai ne D. Kedys, o kitas asmuo.

„Jis buvo jaunas, trumpais plaukais, skustas. Praktiškai vadinamas „skustagalvis“. Šaudė ne Drąsius Kedys“, - konkrečiai ir užtikrintai savo pamąstymais dalinsis ekstrasensas Marius.

Laidoje taip pat bus atksleista, kada ir kaip baigsis ši daug skausmo, apkalbų ir triukšmo sukėlusi istorija.

Neįtikėtinos „Ekstrasensų mūšio“ dalyvių vizijos - rytoj, spalio 15 dieną, 19.40 val. per TV3!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių