„Auksiniai scenos kryžiai“ – M. Nastaravičiui, A. Šeiko, E. Švedkauskaitei

Grįžti į straipsnį

beje beje

beje beje portretas
Nieka s jūsų nepaklausė, kunigėlių nebuvo

Beje

Beje portretas
Prie surkos prisiderino ir teatro "dyva", kurios iskirpte pasieke bamba, o sekanti karta gal ir G taska pasieks, o kas tada? O tada jau nieks neisgelbes, nes daugiau jokiu koziriu neturi.

Meslas

Meslas portretas
Ir kaip tik savigarba leido priimti scenos kryziaus apdovanojima is to nesveiko pajaco ranbku? Kai pats saves negerbi, tai nenuostabu kad ir kiti negerbia, tuo labiau tokie, kaip surka. Maziausiai ka galejo padaryti tie apdovanotieji, tai apsisukti ir eiti namo, nes priimdami jiems mesta issuki jie parode, kad jie to verti. O kultura palikta meslo kruvoje su meslinu "kulturos" ministru.

skaitytojai

skaitytojai portretas
Tau iki jo kaip rupkei šliaužti iki Marso,o tokios uniformos net čiupinėjusi nesi.

skaitytoja

skaitytoja portretas
ir kam jūs pasikvietėt tą kvailelį su santechniko apranga,nejaugi nėra protingesnių...

Joneli

Joneli portretas
Gražulis ir bažnyčia ne autoritetas pastaruoju metu,nežinojai?beje,laidoje pas rūtką kunigas Griga s aiškiai pasakė,vaikai neatsako už tėvus,senelisu-čia apie seimo pirminnkę,kurie niekina pastoviai Janutienė.Tai nepatiko ir jai,ir mikčiui,kad Grigas labai protingai, nesispjaudė,o pašnekėjo

Jonas

Jonas portretas
Atiduota pagarba ne tik meno kūrėjams,bet ir juokdariams,kitos orentacijos skatintojams.Įdomu ką į tai bažnyčia pasakytų,ką į tai Gražulis - žinome.....

Anonimas

Anonimas portretas
Labai patiko renginys.šaunuoliai Šurajevas Olegas,Dovilė F. kurie kalbėjo,teikė apdovanojimus.Pagarba jiems.Šlovė Ukrainai.

Galerijos

Daugiau straipsnių