Atskleista, kas taps naujuoju D. Meškaitės partneriu televizijoje

„Nekantrauju kuo greičiau susitikti su naująja savo partnere žavingąja Dileta Meškaite. Iki šiol ją teko matyti tik televizijos ekrane,„ – sako šypsodamasis TV3 laidų vedėjas, aktorius, žiūrovų numylėtinis Džiugas Siaurusaitis, nuo liepos 8-osios stosiantis prie vasaros projekto „Žiūrėk! Geras!“ vairo. Iki šiol su  žiūrovais Dileta sveikinosi drauge su Justinu Jankevičiumi.

„Man Džiugas labai patinka – kaip žmogus, kaip aktorius. Jis – tikrai labai charizmatiška asmenybė, o kultinio animacinio serialo „Simpsonai„ be įspūdingo Džiugo balso išvis neįsivaizduoju. Esu be galo laiminga, kad turėsiu galimybę mokytis iš tikro profesionalo!“ – susižavėjimo naujuoju partneriu neslepia Dileta.

„Vesdamas laidą „Be komentarų„, puikiai sutariau su kolegomis – su Sandra Daukšaite-Petrulėne ir su Algiu Ramanausku. Tikiu, kad ir dabar jokių problemų neiškils. Dileta – scenos žmogus, tikra profesionalė“, – komplimentų būsimai partnerei negaili senbuvis.

„Ar „Žiūrėk! Geras!„ laidas vesime trise? Kodėl gi ne. Tikrai gali būti, kad aš, Dileta ir Justas pasirodysime eteryje drauge,“ – intriguoja Džiugas.

D. Meškaitės kolega J. Jankevičius mėnesiui išvyko į JAV, o pats Džiugas jau dalinasi įspūdžiais iš nepakartojamų atostogų Kenijoje: „Nacionaliniuose Kenijos parkuose pamatėme egzotiškiausių gyvūnų – liūtų, dramblių, hipopotamų, buivolų... Tik leopardo, deja, taip ir nepavyko sutikti."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių