Teatro premjeroje „Jeruzalė“ – pašaipus žvilgsnis į šių dienų pasaulį

Grįžti į straipsnį

almante

almante portretas
labai patiko spektaklis! ir juokingas ir verciantis pamastyti:) dzonio vaidmuo labiausiai patiko ir paliko didziausia ispudi:)

maja

maja portretas
Parodyta viskas kaip mes gyvenam.Gal pagaliau pasijuokim is saves.Taigi tauta eina velniop.

Ausrine

Ausrine portretas
Spektaklis apie nieka. Nepatiko.

piksi

piksi portretas
pasakysiu sviesiai tiesiai - spektaklis nepatiko. Jis galetu nebent patikti visai zaliam jaunimui, prisiryjusiam "grybuku" arba reiktu paziureti vyrams vienisiams prie ko priveda vyro atsiskyrelio gyvenimas. Netgi i spektakli ikista Gangnam Style, kas dar labiau ji prastina. Na, zodziu slamstas, tikrai nevertas tokiu pinigu. Kam idomu, man 33 ir galiu pamineti, kad yra patike tokie spektakliai kaip pvz "Smeklos" ar "Kelione i kambario vidu".

as

as portretas
siandien einu, gaila kad tokie atsiliepimai.....o gal neiti?

s

s portretas
Nepatiko

Pirmas

Pirmas portretas
Maytas toks bjaurus spektaklis. Ką jis duoda gero žmogui? Gaila prarasto laiko salėje. Ir jokiems apmąstymams jis neskatina. Tik žmogaus žlugimo parodymas, be jokių prošvaisčių . Neįsivaizduoju, kas jį gali teigiamai vertinti. Gal režisierius degradų gyvenimo žinovas, bet ne visiems gi toks gyvenimas įdomus. Gaila, kad Kauno teatras jį statė.

Laura22

Laura22 portretas
Sveiki, Spektaklis neprivalo baigtis kaip pasaka. Manau, kad režisierius mėgino parodyti nedvasingo gyvenimo beprasmiškumą ir paviršutiniškumą. Man pasirodė, kad itin aktyvi scenografija užpildo ne itin intensyvų siužetą ir tai man patiko. Tas šiukšlynas ir betvarkė aplink, ta perkrauta visko aplinka, tarsi atspindėjo pagr. veikėjo dvasinę būseną, pamažu gęstančią tuštumoje. Ačiū režisieriui, kad parodė alkoholio vartojimo tragiškas pasekmes.

Lina 40

Lina 40 portretas
Vienareikšmiškai - žiauriai gaila "išmestų" bilietams pinigų (galėjau kelias knygas nusipirkti...) ir sugaišto laiko. Žiūrėjom su vyru, abu nusivylėme. "Ekscentriška tragikomedija" - nesigavo nei "tragi", nei "komedija". Ekscentriškumas, kuris manęs nežavi, kitų teatrų scenose taipogi gerokai toliau "nukeliavęs"... Ir dar "ne į temą" - rekonstrukcija baigėsi, šiukšliadėžėms pinigų neliko?

lexus

lexus portretas
Sveiki, Spektakli maciau keleta sykiu. Visi kurie nesugeba iziuret giliau, tie iseina po pirmo veiksmo. Nebijokit paziuret i savo sielas...

Galerijos

Daugiau straipsnių