N.Zvonkė savo šokių partnerį parsivežė į namus pajūryje

Praėjusį šeštadienį šokę šokius pagal garsiausius visų laikų filmus, šį šeštadienį LNK šokių projekto dalyviai taps ryškiausiomis pastarųjų šimtmečių asmenybėmis.

Dainininkė Natalija Zvonkė nusprendė šokių vakare įkūnyti Marilyn Monroe - neabejotinai vieną ryškiausių ir kontraversiškiausių praėjusio šimtmečio žvaigždžių. Jos partneris Dainius Dimša taps Kenedžiu.

Garsi aktorė turėjo silpnybę ne tik deimantams, bet ir įtakingiems Kenedžių vyrams, iki šiol kalbama, kad abu broliai - ir Robertas, ir Džonas su ja turėjo meilės ryšių.

Marilyn ir Kenedžių romanas buvo labai paslaptingas, lygiai taip pat kaip ir Natalijos Zvonkės išvykimas trims dienoms į pajūrį kartu su Dainiumi Dimša. Jiedu su šokių partneriu apsistojo dainininkės namuose prie jūros ir kartu repetavo šio šeštadienio pasirodymą.

„Čia grynas oras, daug visai kitokia nuotaika rengtis šeštadienio šokiui, - aiškino Zvonkė. – Be to, namai dideli, abiems užteko vietos“.

Pasak Zvonkės, Marilyn jai labai imponuoja, nes ji jaučiasi panaši į šią kino dievaitę. „Ji koketiška, tokia pati kaip ir aš, man lengva ją vaidinti. Ar man patinka deimantai? Patiktų, bet jų neturiu. Net sužadėtuvių žiedas buvo be deimantų...“

Be Marilyn Monroe LNK „Kviečiu šokti“ dalyviai išvys Hitlerį ir Evą Brown, kuriuos vaidins Rita Pivoriūnaitė ir Karolis, taip pat Alą Pugačiovą ir Filipą Kirkorovą, kuriuos įkūnys Sakalas Uždavinys ir ir Viktorija.

Andrius Paulavičius ir Ingrida Mikštienė taps Fideliu Castro ir jo meiluže, Andrius Šedžius ir Beata Skaisgirytė - Robinu Hudu ir Meri, Jolanta Paulauskienė - Indira Gandhi, Vilija - Liza Minelli, o Elviu Presliu ir jo gerbėja – Radži su Ana.


Šiame straipsnyje: Natalija Zvonkė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių