J.Claudas ir E.Leonova visam laikui paliko „Kviečiu šokti“

Nuo leopardų iki beždžionių, nuo akrobatų iki nelaimingai įsimylėjusių cirko žiūrovų – šį šeštadienį „Kviečiu šokti“ cirko arena tiesiog braškėjo nuo linksmų ir netikėtų pasirodymų.

Tačiau nuojauta, kad kažkuri pora šį vakarą šoks paskutinį kartą be teisės sugrįžti, neleido atsipalaiduoti nei vienam. Po komisijos ir žiūrovų balsų susumavimo paaiškėjo, kad vėliausiai prie projekto prisijungusi Jeano Claudo ir Elenos Leonovos pora visam laikui palieka šokių aikštelę ir „Kviečiu šokti“ finalo nepasieks.

Ilgą laiką lenkę žiūrovų balsų lentelės gale buvusią karatė čempionę Ritą Pivoriūnaitę ir Karolį, vėliau Jeanas Claudas su partnere Elena nukrito į paskutinę vietą. Tuo tarpu tiesiai iš Europos jaunimo iki 22 metų karatė čempionato skubėjusi Rita Pivoriūnaitė, kuriame užėmė pirmą ir antrą vietą, susumavus šokių rezultatus akivaizdžiai džiūgavo – ji su šokių partneriu Karoliu Levanaičiu liko penkti ir išvengė iškritimo.

Be jų ant parketo sukosi dvi linksmos iš cirko pabėgusios beždžionėlės – Laura Valytė ir Vadimas, nepaklusni leopardė Rūta Mikelkevičiūtė ir jos dresuotojas Adomas, cirko tvarkytojas Radži su dresuotu pudeliu Ana, du smagūs klounai – Natalija Zvonkė ir Dainius, nelaimingai įsimylėjęs žiūrovas Jeanas Claudas ir viliokė cirko artistė Elena, spalvingi akrobatai – Jolanta Paulauskienė ir Andrius bei iliuzionistų duetas – Vilija Matačiūnaitė su Artūru.

„Žiek, ir čia klounai uždarbiauja“, - į komisiją sužiurus dviem klounams Natalijai Zvonkei ir Dainiui Dimšai, atsklido ironiška frazė. Tačiau komisijos nariai humorą suprato ir klounų porą įvertino puikiai.

Daugiausia kritikos šį vakarą sulaukė Radži ir Anos pora. Anot Ievos Šimukauskienės, Ana scenoje darosi nuobodi ir Radžiui nebeprilygsta. „Žinai, žiūriu į tave ir neįdomu – graži blondinė rožine suknele ir nieko daugiau“, - griežta buvo komisijos narė I. Šimukauskienė ir porai skyrė vos septynis balus.

Panašių pastabų Anai Kapustinai ji pasakė ir praėjusį šeštadienį. Visgi žiūrovai manė kitaip ir projekto lyderiais tituluojamą porą kaip visada gausiai apdovanojo palaikymo skambučiais.

Cirko artistus šį šeštadienį tramdė režisierius Vytenis Pauliukaitis, pedagogė ir šokėja Ieva Šimukauskienė, trenerė ir profesionali šokėja Gintarė Valiukaitė bei humoristas Artūras Orlauskas – Zakarauskas.

Bendroje turnyrinėje lentelėje pirmąją vietą cirko vakare užėmė klounais virtę Natalija Zvonkė ir Dainius Dimša.

„Kviečiu šokti“ turnyrinė lentelė:
1. Natalija Zvonkė ir Dainius Dimša
2. Jolanta Paulauskienė ir Andrius Uksas
3. Radži ir Ana Kapustina
4. Laura Valytė ir Vadimas Šuško
5. Rita Pivoriūnaitė ir Karolis Levanaitis
6. Rūta Mikelkevičiūtė ir Adomas Norkūnas
7. Vilija Matačiūnaitė ir Artur Bajor
8. Jeanas Claud‘as ir Elena Leonova


Šiame straipsnyje: Kviečiu šokti

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių