„Facebook.com“ tinkle Mikas sužinojo apie savo mirtį

"Kas per "durniai"?", - savęs paklausė "Lietuvos talentų" nugaletojas Mikas Stankevičius, kai socialiniame tinkle "Facebook" rado žinią apie savo mirtį.

"Lietuvos talentų nugalėtojas Mikas rastas negyvas miške..." - taip pavadintą puslapį savaitės viduryje spaudė vienas po kito socialinio tinklo vartotojai. Greitai norinčiųjų sužinoti daugiau apie šį įvykį skaičius pasiekė beveik 50 tūkst., tačiau tai - blefas. M.Stankevičius tikino, kad ketvirtadienį drauge su tėvais kreipsis į policiją prašydamas surasti puslapio kūrėjus.

Vėliau sužinojęs, kad puslapio apie jį socialiniame tinkle penktadienį neįmanoma rasti, dvejojo, ar vis dar kreipsis į teisėsaugą. "Matyt perskaitė žmonės, kad noriu paduoti į policiją ir dingo. Gal nebent dėl šventos ramybės reikėtų...", - svarstė M.Stankevičius.

"Lietuvos talentų" nugalėtojas tikino neturintis priešų ir yra draugiškas žmogus, todėl nežinantis, kas taip galėjo pasielgti. Apie savo mirtį sužinojo pats: "Ant mano "sienos" buvo išmesta, kad aš rastas negyvas. Net juokas paėmė", - pirmą įspūdį dėstė M.Stankevičius. Jis pridūrė žinantis, kad tai daroma dėl reklamos, surenkant didelius skaičius gerbėjų. "Gal žmogus mėgino pasipelnyti pinigų, bet neimu į galvą tokių dalykų", - sakė M.Stankevičius.

1diena.lt primena, kad M.Stankevičius 2009-aisiais laimėjo TV3 projektą "Lietuvos talentais" už savo grojimą dantimis. Jam atiteko 10 tūkst. eurų prizas.


Šiame straipsnyje: mikasLietuvos talentai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių