Artimieji: dingęs sporto treneris grįžta namo

  • Teksto dydis:

Socialiniuose tinkluose plito pagalbos šauksmas – Panevėžyje dingo į varžybas neatvykęs treneris. Nerimą artimiesiems sukėlė ir tai, kad vyras telefonu nebuvo pasiekiamas. Į paieškas įsijungė ir policijos pareigūnai. Pasirodė žinių, kad Rimvydas Smilgys paskutinį kartą matytas Kaune. Vakarop artimieji pranešė, kad pradingėlis grįžta namo.

Artimųjų pagalbos prašymas pasiekė ir portalą kauno.diena.lt. Anot jų, trenerio žmonės pasigedo ryte, apie 9 val. kai jis neatvyko į varžybas, kur turėjo teisėjauti.

„Telefonu jis taip pat nebuvo pasiekiamas“, – nerimastingai dėstė vyro artimieji.

Socialiniuose tinkluose apie dingusį vyrą paskelbę žmonės neslėpė nerimo, kad visuomet atsakingas treneris staiga nepasiekiamas telefonu, sutuoktinė jo ieškojo net ligoninėse, tačiau apie vyrą neturi jokios žinios.

„Automobilis namuose, dviratis taip pat. Žmogus nėra problematiškas, priešu neturi. Policijai pranešta“, – rašoma socialiniuose tinkluose.

Panevėžio apskr. policijos duomenimis, sausio 4 d. 9.04 val. Panevėžyje, Dariaus ir Girėno g., iš namų išėjo ir negrįžo R. Smilgys (gim. 1985 m.).

Žmogus nėra problematiškas, priešu neturi.

Vyras 176 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, iš namų išėjo dėvėdamas juodos spalvos kepurę, smėlio spalvos striukę, vilkėjo šviesiai mėlynos spalvos džinsus, avėjo smėlio spalvos žieminius batus.

Artimieji teigia sulaukę žinių, kad vyras paskutinį kartą buvo pastebėtas sausio 4 d. 12.30 val. Kauno autobusų stotyje. Išlipęs iš autobuso jis judėjo link Kauno Geležinkelio stoties.

Ketvirtadienio vakarą socialiniuose tinkluose pasirodė artimųjų informacija, kad R. Smilgys jau grįžta namo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu ir gerai

Nu ir gerai portretas
vis dėlto nusprendė grįžti. O sužadėtinė 17 metų su 2 vaikais patenkinta - na tai ir gerai. Sveikinimai.

svarbiausia, grįžta namo!

svarbiausia, grįžta namo! portretas
Neaišku kas ir kodėl su treneriu, bet visko būna... Pvz.: draugų šeimoje vyras išėjęs su šlepetėm nusipirkti degtukų (ne dabar, o prieš daug metų kažkurią vasarą), grįžo ~po dviejų parų. Jo žmona visokių minčių turėjo, gal ir vilties kad negrįš :DDD, bet jis grįžo ir jie iki šiol gyvena santuokoje, jau arti 30-ties metų...

Anonimas

Anonimas portretas
Bėgo maratoną?
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių