Klaipėdos apskrities pareigūnai dalyvavo Laisvės gynėjų dienai skirtame bėgime

  • Teksto dydis:

Tradiciniame 1991 m. sausio 13-tosios įvykiams atminti skirtame bėgime „Laisvės gynėjų keliu“ dalyvavo daugiau kaip 400 bėgikų, tarp jų – ir nemaža grupė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato ir Policijos departamento pareigūnų – bėgimo entuziastų. 

Bėgime dalyvavo ir iš Šiaulių, Kelmės, Užvenčio, kitų Lietuvos vietų atvykę policijos pareigūnai. Bėgikai, kaip įprastai, galėjo pasirinkti 8 kilometrų trasą nuo Girulių bokšto ir 3 kilometrų nuo Vasaros estrados, finišas – ties uostamiesčio savivaldybės pastatu.

Tradicinis bėgimas Laisvės gynėjų keliu anksčiau vydavo dienos metu. Šiemet jis surengtas jau sutemus, Sausio 13-osios išvakarėse, siekiant, kad dalyviai labiau pajustų šio įvykio atmosferą.

Šiame bėgime, pasak jame dalyvavusių pareigūnų, svarbiausia ne rezultatas, o pavyzdys jaunajai kartai – tradicijas būtina puoselėti ir perduoti jas ateinančioms kartos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

EX

EX portretas
"Pirmyn"-sušuko tuzas ir pirmas metėsi atgal.

Senis

Senis portretas
Pamenu tuos laikus kai pasake tankai važiuoja i Giruliu televizijos bokšta, tai policininkai visi su ginklais pabego i miška liko vienas Pašilis, o dabar begimas,na jaunajai kartai tuo nesuprasti viskas suplakta i viena.

Gal dabar reikėtų

Gal dabar reikėtų portretas
dar sudalyvaut skirtame laisvės gynėjams gulėjime ar pašokinėjime?:D):D)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių