Vadovo dienos Marijampolės filiale svečias – Giedrius Drukteinis

  • Teksto dydis:

Spalio 14 d. kelios dešimtys Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Marijampolės filialo, Šakių ir Vilkaviškio atstovybių narių – įmonių vadovų rinkosi į „Vadovo dieną“.

Dienos svečias Giedrius Drukteinis – rašytojas, žurnalistas, etiketo bei laikysenos konsultantas, nuolatinis didžiausių Lietuvos periodinių leidinių autorius, Vilniaus Universiteto bei Vilniaus Dailės Akademijos lektorius, nuo 1999 metų skaitantis paskaitas ir vedantis seminarus Lietuvos bei užsienio verslo, akademinėms bei valstybinėms institucijoms.

Dienos tema „Konkurentų diskreditavimas ir KGB metodai versle“. Visi pasaulio valdovai žinojo, kad „geras konkurentas – tai išnykęs konkurentas“. Patyręs verslininkas ar politikas, puikiai suvokia, kad jo konkurento uždirbtas centas ar gautas balsas – tai du centai ar balsai jo tiesioginio nuostolio. Šiame vadovams skirtame seminare apžvelgtos dažnai girdimos, bet reto išmanomos „juodosios komunikacijos technologijos“, jų pritaikymas, prevencija ir sterilizavimas.

Susitikimo dalyviai buvo supažindinti su įvairiomis komunikacijos „juodosiomis technologijomis“. Lektorius pateikė pavyzdžių kaip tai veikia realiame gyvenime, paaiškino kaip galima tai atpažinti, kokius taikyti prevencinius metodus.

Po renginio savo patirtimi ir įžvalgomis dalyviai dalijosi prie kavos puodelio.


Šiame straipsnyje: PPA

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių