Rūmų bendruomenės klubo susitikimas išskirtinėje erdvėje

  • Teksto dydis:

Rūmų bendruomenės susitikimas vyko ypatingoje aplinkoje – buvusioje Garliavos liuteronų evangelikų bažnyčioje įsikūrusioje „Righetto Dizaino Galerijoje“. Į svečius rūmų bendruomenę pakvietė ir išskirtinės studijos patalpas aprodė rūmų narė, MB „Rigeto studija“ vadovė, architektė ir tapytoja Edita Stankevičiūtė-Righetto, turinti daugiau nei dešimtmetį kūrybinio ir projektinio darbo patirties tiek Lietuvoje, tiek kitose Europos šalyse.

Rigeto studija – tai moderni ir dinamiška architektūros ir interjero dizaino studija. Įmonės vizija – kurti autentišką, išskirtinę aplinką visiems, ieškantiems ilgaamžių, kokybiškų ir funkcionalių sprendimų savo namų ar visuomenių erdvių sukūrimui. Įmonė projektuoja gyvenamąsias ir visuomenines erdves pradedant architektūros sprendimu ir baigiant interjero sukūrimu.

„Righetto Dizaino Galerija“– tai pats naujausias įmonės projektas. Autentiškoje buvusioje Garliavos liuteronų evangelikų bažnyčioje įkūrė „Righetto Dizaino Galeriją“ ir „Righetto“ architektų studiją.

Kūrybinėse erdvėse eksponuojama aukšto lygio dizaino sprendimai: nuo apšvietimo, santechnikos iki baldų ir apdailos detalių. Įmonė yra pasaulinių baldų ir interjero elementų prekinių ženklų ambasadoriai Lietuvoje.

Renginio metu, Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų viceprezidentas, Kauno kolegijos direktoriaus pavaduotojas Mindaugas Misiūnas dešimčiai naujų rūmų narių įteikė nario pažymėjimus.  Rūmų bendruomenei prisistatė ir pažymėjimus atsiėmė: UAB „BURBULIUKAS IR CO“, Uždaroji akcinė bendrovė „Ekokrepšelis“, MB „Darilė“, Advokatų profesinė bendrija „NEWTON LAW“, UAB „Biominvija“, MB „DRIVAST“, individualią veiklą vykdančios Eglė Pietarytė bei Laura Stankevičiūtė, LTD group, UAB ir UAB „Voltas IT“.

Dėkojame Editai Stankevičiūtei-Righetto už šiltą priėmimą. Kitą mėnesį pasimatysime MB „Filmai ir kvapai“, kuri valdo prekės ženklą aromáma ir gamina aukštos kokybės aromaterapinę kosmetiką visai šeimai.


Šiame straipsnyje: PPA 2021

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių