Pažintis su „Scapa Baltic“

  • Teksto dydis:

Minkštų baldų gamybos įmonę „Scapa“ 1959 m. įkūrė Gote Carlosson, IKEA steigėjo draugas, mažame Švedijos miestelyje. 1998 m. „Scapa“ savo produkciją ėmė gaminti ir Kaune.

Pradėjusi veiklą su 8 darbuotojais, šiandien įmonė gali didžiuotis 5 fabrikais Lietuvoje, beveik 800 darbuotojų ir stabiliu augimu. Įmonėje gaminami ir eksportuojami sofų, fotelių bei kampinių sofų gaminiai. Gamybos ir sandėlių plotai sudaro apie 62 tūkstančius kvadratinių metrų. Metų apyvarta svyruoja apie 80-100 milijonų eurų.

Apie „Scapa Baltic“ įkūrimą, plėtrą ir gamybą po įmonę besidairantiems rūmų nariams pasakojo bendrovės generalinis direktorius Ramūnas Paražinskas.

Rūmų bendruomenės klube prezidentas Zigmantas Dargevičius trradiciškai pasveikino būrį „naujokų“. Tai UAB „Biogami“, UAB „Nitro LT“, UAB „Grandis LT“, UAB „Gerlukas“, UAB „Swetrak“, UAB „Ecodomus“, UAB „Dermofaktorius“, MB „Istilius“, VšĮ „Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegija“, UAB „Wood Step“, UAB „Skobo grupė”, UAB „Raben Lietuva“, MB „Ingridla“, UAB „Girkasas“, MB „Litintour“, UAB „Eko taškas“, UAB „TVG holding“, UAB „Investicinių sprendimų grupė“.


Šiame straipsnyje: PPA

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių