Padėka dėl kelio Kaunas–Prienai–Alytus rekonstrukcijos klausimo kuravimo

  • Teksto dydis:

Vasario mėnesį Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Prienų atstovybė organizavo nuotolinę diskusiją, kurioje pasisakė Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas Zigmantas Dargevičius, Prienų atstovybės vadovė Lina Dužinskienė, Prienų rajono meras Alvydas Vaicekauskas, Kauno rajono vicemeras Antanas Nesteckis, Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė, Prienų rajono savivaldybės administracijos direktorė Jūratė Zailskienė ir kiti savivaldos atstovai, aktyviai šiuo klausimu parlamentinėse grupėse dirbantis LR Seimo narys Andrius Kupčinskas, taip pat dėl savo verslo perspektyvų susirūpinę verslininkai.

Dieną prieš Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną sulaukėme geros žinios – bendrų pastangų ir supratimo dėka į LRV programos įgyvendinimo planą buvo įtraukta 5.7.21 priemonė „Pradėti valstybinės reikšmės krašto kelio Nr. 130 Kaunas –Prienai –Alytus rekonstrukciją“.

„Kelio Kaunas–Prienai–Alytus rekonstrukcijos klausimą kėlėme daugelį metų ne viename susitikime ar diskusijoje. Šiandien norime pasidžiaugti drauge pasiektu bendru rezultatu, kad į Vyriausybės programos įgyvendinimo planą įtraukta priemonė “Pradėti valstybinės reikšmės krašto kelio Nr. 130 Kaunas–Prienai–Alytus ruožo Kaunas–Prienai rekonstrukciją”. Rekonstrukcija sąlygos saugesnį ir greitesnį susiekimą tarp miestų, leis pritraukti investicijas, gyventojus ir darbuotojus, ypatingai Prienų rajone. Be abejo, tai pagerins visų sektorių verslo sąlygas. Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų bendruomenės narių vardu nuoširdžiai dėkojame visiems už efektyvų bendradarbiavimą ir reiškiame išskirtinę padėką LR Seimo nariui Andriui Kupčinskui už klausimo kuravimą bendradarbiaujant su LR Vyriausybės, LR Susisiekimo ministerijos ir Automobilių kelių direkcijos vadovybe, LR Seimo nariais, savivaldybių merais. Rezultatas parodė, kad susitelkę galime įtakoti teigiamus pokyčius.“, – laiške LR Premjerei, LR Susisiekimo ministrui ir viceministrams, Kauno krašto ir Dzūkijos bičiulių grupių Seimo nariams, Kauno rajono, Prienų, Kauno, Alytaus ir Alytaus rajono, Birštono, Druskininkų, Lazdijų ir Varėnos regionų merams ir diskusijos dalyviams rašė Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas Zigmantas Dargevičius.

Apie vykusią diskusiją ir jos rezultatus galite skaityti čia:

https://chamber.lt/naujienos/diskusijos-del-kelio-kaunas-prienai-alytus-tesiasi-nenori-laukti-kol-bus-sunesiotos-gelezines-klumpes/

https://chamber.lt/naujienos/realu-kelio-ruozo-kaunas-prienai-rekonstrukcija-gali-prasideti-jau-2023-metais/



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių