Nuotolinis Rūmų bendruomenės klubo susitikimas UAB „BTT Group“

  • Teksto dydis:

Rūmų bendruomenės klubas veikia jau 20 metų ir vienija visus rūmų narius. Šiuo metu rūmams priklauso 662 įmonės ir esame ne tik didžiausia Kauno ir Marijampolės regionų verslo bendruomenę telkianti ir paslaugas verslui plėtojanti organizacija bet ir didžiausi rūmai visoje Lietuvoje.

Rūmų klubo tikslas – telkti bendruomenę, susipažinti su įmonių veikla, technologiniais pokyčiais ir pasiekimais. Kiekvieną mėnesį svečiuojamės pas rūmų narį, susipažįstame su įmone ir bendruomenės nariais. Pirmasis šiais metais rūmų bendruomenės klubas, renginiams persikėlus į virtualią erdvę, įvyko nuotoliniu būdu.

Dėkojame, kad rūmų narys UAB „BTT Group“ bendruomenę pakvietė į virtualią ekskursiją po įmonę. UAB „BTT Group“ yra rūmų narys nuo 2015 metų. UAB „BTT Group“ yra pirmoji ir kol kas vienintelė technologijų įmonė Baltijos šalyse, kurią įsigijo investuotojų bendruomenei gerai žinoma privataus kapitalo investicijų įmonė „Waterland“, šiuo metu valdanti daugiau nei 750 bendrovių visame pasaulyje. UAB „BTT Group“, iki šiol valdžiusi prekės ženklą „BTT Cloud“, tapo „Waterland“ vystomos informacinių technologijų įmonių grupės „Skaylink“ dalimi. „Skaylink“ tęsia plėtrą vienydama lyderiaujančius valdomų paslaugų tiekėjus ir augindama kompetencijų portfelį. Grupėje šiuo metu dirba daugiau nei 500 darbuotojų, tačiau lietuviškoji Cloud divizija yra atsakinga už tokius klientus, kaip Volkswagen, kurių technologijų infrastruktūrą valdo ir vysto. Šiuo metu „Skaylink“ yra didžiausias valdomų paslaugų tiekėjas Vokietijoje, Austrijoje ir Šveicarijoje. Grupė neslepia planų tapti valdomų paslaugų lyderiu Europoje iki 2024-ųjų.

UAB „BTT Group“ vadovas, „Skaylink“ grupės akcininkas ir valdybos narys Donatas Zaveckas renginio metu papasakojo savo verslo sėkmės istoriją pritraukiant aukščiausio kalibro investuotojus į Lietuvą bei pasidalino įžvalgomis apie efektyvų technologijų valdymą ir inovacijų tendencijas.

Rūmų bendruomenės klubo susitikime tradiciškai buvo pasveikinti naujai prie bendruomenės prisijungę nariai, o Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų viceprezidentas Vidas Butkus virtualiu būdu įteikė jiems Rūmų nario pažymėjimus. Rūmų bendruomenei prisistatė ir pažymėjimus atsiėmė 14 narių: Advokatų profesinė bendrija „Prevence“, UAB „Agrodronas“, UAB „Itoma“, UAB „Profitus“, „NT bankas“ IĮ, Uždaroji akcinė bendrovė „KRIEDANA“, UAB „SIMBURG“, Individualią veiklą vykdantis Linas Aidokas, UAB „Sportas LT“, MB „Roltas“, MB „Balticum sauga“, Privatus detektyvas Marius Neverauskas, Uždaroji akcinė bendrovė leidykla „Jūsų Flintas“, VšĮ „Iššūkių laboratorija”.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių