Marketingo vadovų klubo valdyba sieks sustiprinti marketingo bendruomenę Kaune

  • Teksto dydis:

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmuose veikiantis Marketingo vadovų klubas metus pradėjo atsinaujindamas – išsirinko klubo vadovą ir valdybą. Klubas turi ambicingą tikslą susitiprinti marketingo bendruomenę Kaune, o išrinktai klubo valdybai netrūksta ryžto, patirties ir entuziazmo tai pasiekti.

Planuojama, kad šiemet temų spektras bus itin platus. Nuo įvairių klubo nariams kaip specialistams bei kaip įmonės atstovams naudingų temų iki asmeninio tobulėjimo bei kūrybiškumo lavinimo ir netgi platesnio požiūrio – kooperacijos su pardavimų, eksporto ir personalo specialistais.

Marketingo vadovų klubo tikslas – profesinės informacijos sklaida, narių kompetencijos kėlimas, kūrybinių sprendimų skatinimas, dalijimasis žiniomis ir patirtimi. Klubo nariai renkasi kartą per mėnesį, dalijasi turima patirtimi ir diskutuoja aktualiomis temomis.

Dalijimosi džiaugsmas

„Vilnius – marketingo miestas, o Kaunas – prekybos, gamybos ir eksporto. Persikėlęs gyventi į Kauną pasigedau marketingo bendruomenės, todėl dalindamasis žiniomis, patirtimi ir kontaktais stengiuosi prisidėti prie marketingo kultūros stiprinimo bei bendruomenės augimo“, – sako naujasis klubo vadovas, Skaitmeninio marketingo agentūros „Rocket Science Baltics“ bendraįkūrėjas Simonas Naudžius.

Klubo valdybos narė, Hegelmann Group Marketingo vadovė Agnė Ambrazevičienė sako, kad labiausiai žavintis dalykas marketinge yra dinamiškumas ir kūryba, energija veikti ir veiklos plotis. „Smagu ne tik generuoti idėjas, bet ir jomis dalintis, tam itin svarbu suburti profesionalų komandą“, – klubo vadovui antrina Agnė.

Klubo valdyba vieninga ir sako, kad pirmiausia, klubas – tai galimybė mokytis kartu ir dalintis realiomis patirtimis. „Gyvename labai įdomiu laikotarpiu, turime begalę priemonių, kurias paranku įdarbinti siekiant geresnių rezultatų. Susibūrę galime pamatyti daugiau, suprasti greičiau… Turtina jau vien čia ateinantys žmonės su savo sričių žiniomis. Norisi, kad daugiau specialistų pasinaudotų šia galimybe.“, – prisijungti ir tobulėti kartu kviečia klubo valdybos narė, UAB „Gulbelė“ viešųjų ryšių ir marketingo vadybininkė Monika Būblaitytė.

Klube ir marketingo ir įmonių vadovai

Išrinkta Marketingo vadovų klubo valdyba puikiai atspindi klubo narių įvairovę. Čia vietą randa tiek marketingo bei viešųjų ryšių vadovai ir specialistai, tiek įmonių vadovai besidomintys ir norintys tobulėti marketingo srityje.

Klubo valdybos narys, UAB „Naujoji prekyba“ direktorius Kęstutis Šlapkauskas sako, kad jam marketingas yra veiksmų ir priemonių visuma, leidžianti kurti sėkmingą verslą. „Marketingo klubas svarbus tuo, kad dalyvaudamas klubo veikloje galiu atnaujinti savo marketingo žinias, pasisemti idėjų ir pasitarti su nuolat marketingo srityje dirbančiais kolegomis dėl įmonės veikloje kylančių iššūkių.“

Tapkite Marketingo vadovų klubo nariu

Jeigu esate Marketingo, viešųjų ryšių, komunikacijos vadovas ar specialistas, o gal įmonės vadovas ir Jums nesvetimos marketingo temos, prisijunkite prie Marketingo vadovų klubo ir kelkite savo kompetancijas, ugdykite kūrybiškumą bei prisidėkite prie marketingo bendruomenės stiprinimo Kaune.

Kviečiame susipažinti ir dalyvauti viename klubo susitikime nemokamai. Turite klausimų? Susisiekime! Daugiau informacijos apie klubą ir kontaktus pasiteiravimui rasite čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių