Konferencija „Formulė: versli ir laiminga. Kitu kampu“

  • Teksto dydis:

Jau trečius metus organizuojama didžiausia moterų verslumo skatinimo konferencija Kaune kviečia susiburti moteris, turinčias verslo valdymo ir vadovavimo patirties, taip pat žengiančias pirmuosius žingsnius versle.

Šių metų konferencijoje, kurioje visi pranešėjai yra vyrai, pažvelgsime į save iš šalies – kitu kampu. Sužinosime kaip moteris versle mato vyrai.

Kalbėsime apie lyderystės koncepcijos naudą ir vertę moterims ir apie stipriąsias moterų savybes, kurios gali būti sėkmingai panaudojamos derybose. Pasiteirausime akcininkų, kodėl jie samdo vadoves moteris, ir aptarsime moterišką požiūrį į teisinius aspektus ir finansines rizikas.

Apie asmeninį verslios moters prekės ženklą ir jo formavimą, optimalios sveikatos išsaugojimą amžiuje, kuriame visi nuolat skuba ir ar iš tiesų statusas veikia kūno kalbą, o kūno kalbą statusą kalbėsime lapkričio 14 d. moterų verslumo skatinimo konferencijoje „Formulė: versli ir laiminga. Kitu kampu“. Konferencijos moderatorė Livija Gradauskienė, žurnalistė, TV ir radijo laidų vedėja.

Dalyvavimas konferencijoje nemokamas, tačiau būtina registracija. Prašome registruojantis užpildyti visus laukelius, kad susipažintume dar iki konferencijos. Registruotis galite čia.

Išsamią informaciją apie renginį ir pranešėjus rasite PROGRAMOJE.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių