Kauno butų ūkis namų administravimą gerina išmaniosiomis technologijomis

  • Teksto dydis:

UAB Kauno butų ūkis investavo į greitesnį ir paprastesnį daugiabučių administravimą – gyventojai vieno mygtuko paspaudimu specialioje mobiliojoje programėlėje praneša apie iškilusias problemas daugiabutyje, susipažįsta su dokumentacija, randa įvairios informacijos.

Pasitelkę išmaniuosius įrenginius

Ieškodamas sprendimų, kaip dar supaprastinti klientų aptarnavimą ir kartu pagerinti jo kokybę, UAB Kauno butų ūkis sukūrė specialią programėle „Mano namas“. Ja gali įsidiegti visi.

  „Programėlėje gyventojai susipažįsta su mūsu vykdomais darbais name, dalyvauja apklausose ir balsavimuose, susipažįsta su namo dokumentacija, pavyzdžiui, su būsto apžiūros aktu, namo aprašu, ūkiniais finansiniais planais, metinėmis ataskaitomis. Per ją galima registruoti gedimus, atsiusti specialistams nuotraukas ir aprašymus vieno mygtuku paspaudimu“, – teigė UAB Kauno butų ūkio vadovas Marijus Zaborskas.

  Pasak vadovo, tai leidžia pagreitinti darbus, sklandžiau koordinuoti veiksmus. „Puikiai suprantame klientų norą iškylančias daugiabučių problemas spręsti kuo operatyviau, o tam reikalinga sklandi komunikacija, kuri leidžia greičiau gauti informaciją tiek mums, tiek klientams“, – naujos programėles pranašumus įvardijo M.Zaborskas.

Nauji vadybos būdai

UAB Kauno butų ūkis nuolat pritaiko naujas idėjas, kad būsto administravimas būtų efektyvesnis. Pavyzdžiui, ši įmonė pirmoji iš būsto administratorių ėmė taikyti naują vadybos modelį, kai gyventojų problemos išskirstomos į atskiras sritis ir jas iškarti tiesiogiai sužino bei ima spręsti jų specialistai. „Toks modelis leidžia daug greičiau reaguoti į klientų paklausimus ir profesionaliai priimti sprendimus“, – kalbėjo M.Zaborskas.

  Šiame modelyje dalyvauja pastatų konstrukcijų, inžinerinių tinklų, namo aplinkos, daugiabučių atnaujinimo specialistai. Jų sritys įtrauktos ir į programėlės „Mano namas“ meniu, kai registruojamas gedimas. Specialistas iškart susipažįsta su aprašyta ir užfiksuota vizualiai problema, todėl gali greitai organizuoti reikiamus darbus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mano

Mano portretas
Dieve tikras vargas ,regis kaimynai ,bet jau balandžiai išskrido.Prasidėjo baudžiavos laikmetis .Vieni serga kiti laukia pagalbos ,už senolius pasirašo ,viską nurašo .ayvažiuoja maisto bankas Barborytė priveža ištepto hemikalais maistuko i mėnesi jeigu 2kartus tai dar gerai bet kaip užpuola Ignitis ir dar ant kitų vardų elektroninių būdų pasirašo .taip ir visą diena saskaitą nepakankamą .žodžiu amžinai buvo pirma liga ir vienas vaistas nuo gripo penicilinas .Na ir pelėsis penicilinas .Gal Matjošaitis tokios nevalgo .Mes net nežinome ko ten pripurškia .Kaunas tik žiniasklaidoje Unikalus istorinis.Buvo jis buvo Bet tiesa sakant jau visai nušoko nuo proto .Jeigu Kupčinskas tuoletus statė už milijonines sumas .Tai apie ka kalbėti .Pardavėtę Tokį gerą pati geriausia Lietuvos Miestą Kauną .Ir Nemunas nuseko ir Žmonių daug vanduo iškelia gaila per jauni .Bet ar jie kalti .Jie tokie kaip ir dauguma tik iš jų viską atėmėt ka priklausė ir kas priklauso .

Geras sprendimas?

Geras sprendimas? portretas
Paimti ir vieną X dieną, užrakinti angą užlipimui ant stogo, pasiimti raktą ir jo neduoti namo gyventojams apžiūrėti savo turto, esančio ant stogo, kuris niekam nemaišė daugelį metų? Geras sprendimas savo nuožiūra, be bendrasavininkų susirinkimo ir surašyto protokolo, daryti stogo remontus, keisti vamzdžius, jiems nežinant, paskui išdalinti kosmines sumas visiems gyventojams? Geras sprendimas neieškoti kitų rangovų, kurie atliktų darbus perpus mažesnėmis kainomis? Visa tai vyksta su Civenity Chemijos pr. 15.Administratorius Tomas elgiasi su gyventojais tarsi būtų jų valdovas, nes neieško lengvesnių sprendimų, o daro su jų turtu ką nori.

Victor

Victor portretas
Kada jau žmonės, pagaliau pradės atsisakyti nuo nevykėlių vadinamu Butų ukis? Kurti savo bendrovės, tvarkyti savo uki savarankiškiai. Nes minėta kontora labai primena man "kolhoza".
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių