Kaune darbą pradėjo trečioji verslo taryba

  • Teksto dydis:

Rugsėjo 19 d. Kauno miesto savivaldybėje buvo pasirašyta Kauno miesto savivaldybės, Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų ir Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacijos bendradarbiavimo sutartis, kuria oficialiai pradėtas trečiosios Verslo tarybos Kaune darbas.

Šios Verslo tarybos pirmininku, bendru sutarimu, išrinktas Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas Zigmantas Dargevičius. Sutartį parašais patvirtino Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis, Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas Zigmantas Dargevičius ir Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacijos prezidentas Jonas Guzavičius.

Verslo taryba, kurią sudaro po penkis deleguotus atstovus iš kiekvienos sutartį pasirašiusios šalies, yra patariamasis organas savivaldybei, veikiantis miesto bendruomenės socialinio ir ekonominio vystymosi skatinimo srityse. Vienas iš verslo tarybos siekių – daryti pozityvią įtaką miesto įvaizdžio ir strategijų kūrimui. Taip pat ketinama prisidėti prie įvairių plėtros programų įgyvendinimo ir verslo aplinkos tobulinimo.

Verslo taryba ne tik stiprins tarpusavio partnerystę, bet ir skatins dialogą ir bendradarbiavimą tarp valdžios ir verslo bendruomenės, reikš savo nuomonę svarbiais visuomenei klausimais ir sieks informacijos sklaidos bei operatyvaus keitimosi ja įvairiais miesto plėtros, strategijų kūrimo, miesto įvaizdžio klausimais. Verslo taryba kartu dirbs regioninės plėtros, švietimo, energetikos, inovacijų, darnios plėtros ir kitose srityse, kartu spręs šiose srityse kylančius klausimus.

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmams Verslo taryboje atstovauja Zigmantas Dargevičius – Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas, UAB ,,Liuks“ generalinis direktorius, Vaida Butkuvienė – Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų viceprezidentė, UAB ,,Aurita“ direktorė, Mantas Raišys – UAB ,,Incon“ direktorius, Tomas Jurgelevičius – UAB ,,Hegelmann Transporte“ direktorius ir Olga Grigienė – Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų generalinė direktorė.

Rūmai, didžiausia Kauno ir Marijampolės regionų verslo bendruomenę telkianti ir paslaugas verslui plėtojanti bei bendriesiems verslo interesams atstovaujanti organizacija, siekdami tinkamo Rūmų narių interesų ir nuomonių atstovavimo, kviečia pasidalinti Jums aktualiais, Verslo tarybos veiklos srityse, esančiais klausimais ir pasiulymais. Kreiptis galite į Verslo atstovavimo skyriaus vadovę Daivą Vyšniauskienę el. paštu daiva.vysniauskiene@chamber.lt arba tel. (8 687) 36 240.


Šiame straipsnyje: PPA

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių