Išrinkta nauja Eksportuotojų klubo valdyba

  • Teksto dydis:

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmuose veikiantis ir dešimtus savo gyvavimo metus skaičiuojantis Eksportuotojų klubas išrinko naują valdybą. Klubo vadove tapo Jolanta Petkevičienė, AB „Fasa” pardavimų ir marketingo vadovė.

Klubo valdybos nariais išrinkti: Sigita Samulienė, MB „Filmai ir kvapai“ eksporto vadovė, Vilma Launikonienė UAB „Voltas IT“ pardavimų ir marketingo padalinio vadovė, Donatas Stočkūnas, UAB „Akto“ komercijos direktorius,  Andrius Šumskis, UAB „Hegelmann logistics“ direktorius.

Naujai išrinkta Eksportuotojų klubo vadovė J. Petkevičienė sako: „Eksportuotojų klubas jo nariams suteikia galimybę dalintis patirtimi, kontaktais, aplankyti ir pamatyti kitas įmones iš vidaus, dalyvauti seminaruose ar tiesiog bendrauti. Džiugu, kad kasmet prisijungia vis daugiau narių iš eksportuojančių įmonių. Tai daro Eksportuotojų klubo veiklą dar stipresnę ir įdomesnę.“

Eksportuotojų klubas veikia Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmuose nuo 2012 m. birželio 28 dienos. Jo tikslas – įmonių eksporto skatinimas, klubo narių kompetencijų kėlimas, bendruomeniškumo stiprinimas. Klubas kasmet auga ir šiuo metu buria virš 40 narių – įmonių vadovų, eksporto vadovų ir vadybininkų, projektų vadovų, kurie dirba eksporto srityje bei nuolat gilina ir plečia savo profesines žinias.

Jeigu pageidaujate prisijungti prie klubo veiklos, maloniai kviečiame susisiekti su Eksportuotojų klubo koordinatore – Irma Taparauskiene, Kauno Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų tarptautinių ryšių ir protokolo skyriaus vadybininke, tel. 8 602 92901, el.p. irma.taparauskiene@chamber.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių