Šeimos patiekalas: ir gaminti smagu, ir valgyti skanu

Grįžti į straipsnį

Rūta

Rūta portretas
Po šio straipsnio, šiandien išbandėm ir mes šiuos koldūnus: su saldžia varške ir varške bei špinatais. Esu išranki ir priekabi, nemėgstu pusfabrikačių, bet būtų buvę gėda nepabandyti kaimynų produkcijos. Ir labai maloniai buvom nustebinti: tešla pagaminta idealiai - minkšta, bet tvirta, koldūnai neišsileido verdant. Skonis tiesiog puikiai subalansuotas, tikrai žinau, kad dar išbandysime su mėsyte. Pati šeimininkė pasirodė labai maloni. O kaina? Už pakelį 3,60 ir 3,90€. Jau geriau tokius pirkti, šviežiai užšaldytus ir tikrai geros kokybės. Nebaisu ir vaikams duoti. Šaunuoliai, tik pirmyn!

To šiaip...

To šiaip... portretas
Gal suvalgyk visdėlto kokį koldūną rankų darbo, o tai kad taip nusišnekėt tai net nesuprantama kiek laiko įprastą maistą reikia valgyt..

Klausimelis

Klausimelis portretas
Bet cia ne kavine kaip supratau, o i namus saldyti?

kauniete

kauniete portretas
Taip ir mano seimyna [ kazkada !] prie" Soboro " uzsukdavom I koldunine,,buvo skanu ypac vaikams

Dikas

Dikas portretas
Ateikite pas mane,as duosiu koldunus su suniena!

Siaip

Siaip portretas
Sako kad koldunas kiles is rusijos.ir jie ten katinus ir sunis sumaltus i ta teslos gabala sukysdavo. Pakliudavo ir peliu

...

... portretas
O koldūnų su šuniena ar turit?

taigi

taigi portretas
Kiek darbo,vargo o uzdarbis o va mariana holden beveik nieko nedirba o uzdirba tukstancius,prie kiekvieno straipsnio vis skirtingu vardu,tai ar apsimoka terliotis su koldunais

JOKŪBAS

JOKŪBAS portretas
O ...dar geriau būtų Kauno Laisvės alėjoje,kur nors prie Soboro.....,Įgulos bažnyčios.....

Mokytojas Antanas

Mokytojas Antanas portretas
Puiku, Galėtų tokia užkandinė įsikurti Kaune senamiestyje,netoli Kauno pilies.

Galerijos

Daugiau straipsnių