Naujuoju KTU Tarybos nariu tapo S. Petrulis

  • Teksto dydis:

Antradienį „Santakos“ slėnyje vyko išorinio Kauno technologijos universiteto (KTU) tarybos nario rinkimų konferencija. Naujuoju Tarybos nariu išrinktas UAB „Marijampolės LEZ valdymo bendrovė“ generalinis direktorius Simonas Petrulis.

Jį balsavusiųjų dauguma išrinko specialiai sudaryta komisija, į kurią savo atstovus delegavo akademiniai ir neakademiniai Universiteto darbuotojai.

„Turiu 20 metų praktinę patirtį versle ir tarptautinėje veikloje, todėl manau, kad atėjo laikas ja pasidalinti. Tikiuosi, kad būdamas KTU tarybos nariu prisidėsiu prie universiteto plėtros ir jo vystymo strategijos konkurencinėje globalioje aplinkoje“, – sakė S. Petrulis.

S. Petrulis – KTU absolventas, 2000 m. įgijęs telekomunikacijų ir elektronikos inžinerijos bakalauro, o 2002 m. – vadybos ir verslo administravimo magistro laipsnį. Naujasis KTU tarybos narys yra dirbęs projektų vadovu tuometinėje UAB „Omnitel“ (Telia-Sonera), pardavimų direktoriumi UAB „Sekasoft“, vadovavo įmonei „Eta  Medium“, taip pat dirbo ISM Vadybos ir ekonomikos universitete.

S. Petrulis turi patirties vadybos inovacijų, verslo plėtros, projektų valdymo, rinkodaros ir pardavimų, strateginių dokumentų rengimo, ekspertinio darbo srityse. Nuo 2013 m. užima UAB „Marijampolės LEZ valdymo bendrovė“ generalinio direktoriaus pareigas, taip pat yra LR Vyriausybės atstovas Marijampolės regioninės plėtros taryboje bei yra šio miesto Tarybos narys.

Į išorinio į KTU tarybos nario vietą pretendavo šeši kandidatai: Daiva Gritėnaitė (UAB „TransUnion Baltics“ komunikacijos ir prekinio ženklo vystymo vadovė), Vladas Lašas (UAB „LVV grupė“ (bendrovė valdo UPS įgaliotą atstovę UAB „Skubios siuntos“ ir UAB „Foneta“ direktorius), Simonas Petrulis (UAB „Marijampolės LEZ valdymo bendrovė“ generalinis direktorius), Tauras Plungė (UAB „KIKA group“ įmonių grupės bendraturtis, verslo konsultantas), Daivis Virbickas (AB „Litgrid“ generalinis direktorius) ir Virginijus Ramanauskas (UAB „Enerstena“ direktorius).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nustokit krūpčioti.

Nustokit krūpčioti. portretas
farsas

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Citata: "Jį balsavusiųjų dauguma išrinko specialiai sudaryta komisija, į kurią savo atstovus delegavo akademiniai ir neakademiniai Universiteto darbuotojai." *** Tokie rinkimai yra FARSAS, idiotizmas, silpnaportystė.
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių