„1000 šviesų“ festivalis Rumšiškėse: Pakruojo nepasiveja, bet publika veržiasi

Grįžti į straipsnį

Iš toli

Iš toli portretas
Patiko, ypač magiškas miškas, muzika. Puiku viskas. Tie, kurie piktinasi "kinišku kiču", kur jūs matot kinų stilių, personažą arba kompoziciją? Manau, nėra apsilankę ir matę, tiesiog šikaliai iš prigimties. Kiti su vaikais atvažiioja ir valandą eilėje stovi. Galima gi internetu bilietus pirkti. Senukai - ir tai sugeba.

Jolanta

Jolanta portretas
Super renginys, tikra pasaka suaugusiems, o miško instaliacija - nepakartojama, tokio masto niekur nemačiau! Nuostabu nuo pat pradžių - įėjimas leidžiantis žemyn laipyais primena Didžiąją Kinų sieną, o vėliau maloniai stebina ir muzika, ir kelio pakraščiais išsidėsčiusios puikios skulptūros, ir ypač vėtrungės. Ačiū organiztoriams! Šventė tikrai pavyko!

Mimi

Mimi portretas
Eismas kosmosas,eiles kosmosas, tuoletu skaicius ir eiles i juos kosmosaa. Gaila 32€ isleistu uz du bilietus, vaiku kankinimas kazkoks su tokiom eilem. Eksponatai tokie pavieniai..pries keleta metu buvom pakruojo dvare-daug lb patiko tiek ekspozicija tiek eismo/eiliu reguliavimas

Lukas

Lukas portretas
Gal galite sutvarkyti eiles nes stovėti valantą laiko su mažais vaikais šaltyje prie įėjimo absurdas...

Diana

Diana portretas
Nieko panasaus nesu maciusi ar buvusi tokiam renginy.Pasakiska atmosfera,ispudziai zodziais neapsakomi.Rekomenduociau aplankyti,tikrai verta.Didziulis aciu,kas tai kure ir organizavo.

gindrina

gindrina portretas
Kam nepatinka nevaziuokit

Anil

Anil portretas
Visada atsiras nelaimingas bambantis kaunietisl aimis, kuris kritikuos. Įdomu, ar bent ką gyvenime be kritikavimo nuveikė..

Giedrius

Giedrius portretas
Dieve kaip gerai! Labai patiko. Džiaugiuosi, kad atvažiavome iki Rumšiškių. Įspūdinga.

lllllll777777

lllllll777777 portretas
koncervai turetu uzdraust kiniska [lempas]sviesas ir batkos elektra.tykiuosi anukas muzieju paskus eurosojuzui surinks komisija prades tyrima .kaip nesaugia ...sankcijos laukiu

Dzūkas

Dzūkas portretas
Žiaurus kičas! Baisios kiniškos spalvos ir formos! Labai bjauru. Atmosfera tragiška.

Lietuvė

Lietuvė portretas
Kinų kičas ir dar tokioje išskirtinėje, niekaip su kiču, triukšmu, miesčionimis nederančioje vietoje...

Kinietiškas

Kinietiškas portretas
Kičas

Anonimas

Anonimas portretas
super

Galerijos

Daugiau straipsnių