250 g vištienos krūtinėlės,
2 didesni svogūnai,
2-3 pomidorai,
4-5 skiltelės česnako,
majonezo, vyno acto, žolelių prieskonių.
Svogūnų žiedais iškloti skardos dugną. Likusius laisvus tarpelius užpildyti pjaustytais pomidorais.Česnakų luobelių nenulupti. Peiliu įpjovus rudąją dalį, galvutes sudėti ant pomidorų. Svogūnus aptepti majonezu. Viską užpilti vyno actu. Ant viršaus uždėti išmuštos vištos krūtinėlės gabalėlius, apibarstyti prieskoniais. Pašauti į orkaitę ir kepti, kol vištiena taps minkšta. Bulvė su lupena patiekalui suteiks pasakišką skonį. Ją reikėtų kepti atskirai ir anksčiau už vištieną. Prieš patiekiant svarbu neužmiršti ant kepsnio išspausti keptą česnaką.
Naujausi komentarai