Rudens receptas: kopūstų ir faršo troškinys Pereiti į pagrindinį turinį

Rudens receptas: kopūstų ir faršo troškinys

1 kopūstas,
250 g kiaulienos faršo,
250 g jautienos faršo,
2 svogūnai,
2 morkos,
100-200 g šviežių ar džiovintų grybų,
šaukštas sviesto,
šaukštas grietinės,
kelios petražolių ar salierų šakelės,
keli karčiųjų pipirų grūdeliai,
šaukštas pomidorų tyrės.

Kopūstą supjaustyti ir apvirti. Morkas nuskusti, sutarkuoti. Faršą ir supjaustytus svogūnus apkepinti aliejuje. Atskirai pakepinti grybus. Viską sumaišyti su kopūstu ir morkomis, troškinti valandą. Baigiant troškinti pridėti grietinės, sviesto ir pomidorų tyrės.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų