Rudens receptas: kopūsto maltinis Pereiti į pagrindinį turinį

Rudens receptas: kopūsto maltinis

1 kopūstas,
1 šaukštas manų kruopų,
1 kiaušinis,
0,5 stiklinės džiūvėsėlių,
1 šaukštas sviesto,
2 svogūnai,
1 stiklinė grietinės.

Kopūstų gūžę perpjauti į 4 dalis, išvirti pasūdytame vandenyje. Išgriebus sumalti kartu su svieste pakepintu svogūnu. Į masę suberti manų kruopas. Viską pakaitinti 5 minutes. Atvėsinus įplakti kiaušinį, įdėti sviesto, druskos. Jei masė tiršta, įpilti grietinės, sumaišyti ir formuoti maltinius. Suvilgyti kiaušinio plakiniu, apibarstyti džiūvėsėliais ir kepti aliejuje arba riebaluose. Iškepusius maltinius užpilti sviestu, valgyti su grietine.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų