Rudens receptas: Birutės omletas Pereiti į pagrindinį turinį

Rudens receptas: Birutės omletas

Rudens receptas: Birutės omletas
Rudens receptas: Birutės omletas

Dainininkė Birutė Petrikytė kūrybinga ir originali ne tik scenoje.Turėdama laiko ji mielai sukasi ir virtuvėje, nors tai ir nėra pati mėgstamiausia laisvalaikio praleidimo vieta. Atlikėjai ypač patinka gaminti patiekalus iš daržovių, kuriais palepina ne tik vyrą, bet ir svečius. Vienas mėgstamiausių ir greičiausiai pagaminamų patiekalų - daržovų omletas.

2-3 kiaušiniai,
1,5 šaukšto grietinės,
1 šaukštas aliejaus arba svieto,
trečdalis 1 kopūsto galvos,
šaukštelis druskos, kiaušinienei skirtų prieskonių.

Kopūstą smulkiai supjaustyti, maždaug 2-3 min. (kol paruduos) pakepinti aliejuje ar svieste. Atskirai išplakti kiaušinius, juos pagardinti druska ir prieskoniais, įdėti grietinės. Plakinį užpilti ant kopūstų ir kelias minutes kepti keptuvėje. Pabarstyti žaliais krapais ar petražolėmis. Kopūstą galima pakeisti žaliomis, stambiai tarkuotomis morkomis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų