Valgykite žalią, kepkite ar troškinkite – tik prisiminkite vieną taisyklę apie jautieną

Grįžti į straipsnį

lietuvis

lietuvis portretas
Jautieną Lietuvoje žmonės neįperka ,nes ji beprotiškai brangi.Rusu lsikais kainavo 1.9 ,(vienas rubl.drvyniadfesimt kapeikų) fu rubliai ,aviena taip pat buvo tokią kainą, veršiena panaši kaina buvo ir bet jų greitai išpirkdavo.32 metai nevalgiau jautienos ir minėtų mėsu,tai štai kaip pigu laisvoje Lietuvoje .Neišvezkite i kitas šalis jautieną ,veršieą , avieną,kainas sunorrmalizuokite pirksime mes tada ir Lietuvoje.

Med.

Med. portretas
Iš kur istraukete tą žalios mėsos valgymą.Jeigu žalia mėsa norite valgyti , gyvulį turite auginti patys.Nes nežinote ar jis sveikas yra.Su gyvulio krauju patenka bakterijų, nuo kurių žmogus gali užsikrėsti.Maista reikią saugiai gaminti,gerai apdorotą ,nes gyvūnai serga .

jei

jei portretas
visi puls pirktiti kokybišką jautieną, tai kur dėsis nekokybiška? Ir kaip galima pardavinėti nekokybišką? Ir ar straipsnis taikomas LT rinkai, nes nuėjus į parduotuvę galima rasti tik nustipusios karvės mėsgalius su užrašu etiketėje "Jautiena" už tikros jautienos kainą.

Jonas

Jonas portretas
Jautiena nežmoniškai brangiTarybiais laikais 1 kg.jautienos kainavo 1.99;1.80 rublių.Ja tiktai ir valgeme ,kisuliena ne riebi buvo fificitasbey neilgai.Dabar mes nįperkam jautienos ,avienos liko tik prisiminai , skonį net pamirsome jautienos ,versienos ,avienos,tada buvo pugiaiusia mesa dabar kiauliena pigi ir vištiena nebrangi.Taip kad buvo gerų dalykų uzteko visiem visko.

Vanda

Vanda portretas
Labai skanu valgyti jautienos kepsnį, bet ar įmanoma įpirkti jeigu 300 g kepsnys su akcija kainuoja 6,99 euro. Gali tik švenčiu proga valgyti. Na ir kas, kad naudinga organizmui. Ankščiau (labai labai seniai) ir aš valgiau jautieną, kai ji kainavo 1,90rub. Tada visi pažįstami erzino ir vadino žyde. Bet man iš tikrųjų dzin buvo. nes mano promočiūtė ir buvo žydė.

Galerijos

  • Kaip ant grotelių iškepti sultingą kepsnį? <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Kaip ant grotelių iškepti sultingą kepsnį? (receptai)

    Pavasaris ištraukė mus iš namų į sužaliavusią gamtą, tad ne vienas jau atidarė ir grilinimo sezoną – juk lauke gaminti ir valgyti visada skaniausia. Tiesa, norit šeimą nustebinti įspūdingesniu kepsniu, reikia iš ank...

    1
  • Naminė chalva: nustebsite, kaip lengva pasigaminti
    Naminė chalva: nustebsite, kaip lengva pasigaminti

    Metas gardžiam receptui. Kaip namų sąlygomis pasigaminti chalvą? Pasirodo, be saulėgrąžų šiam skanėstui reikės vos kelių papildomų ingredientų, o žaisdami su formelėmis ir saulėgrąžų smulkinimu, galėsite išgauti vis kitokį sk...

    9
  • Pavasarinės daržovės dovanos – patiekalai iš smidrų
    Pavasarinės daržovės dovanos – patiekalai iš smidrų

    Smidrai yra viena iš sparčiausiai augančių daržovių, tinkamomis sąlygomis jie per vieną dieną gali užaugti kelis centimetrus. Jau dabar galima mėgautis šviežiu smidrų derliumi: jie paįvairins pigesnes salotas, mėsos patiekalus ir tr...

    1
  • Kas dera, o kaip nereikėtų eksperimentuoti su šaltibarščiais?
    Kas dera, o kaip nereikėtų eksperimentuoti su šaltibarščiais?

    Su lyg šiltuoju sezonu keičiasi ir meniu. Ant dažno lietuvio pietų stalo matyti ir lėkštė šaltibarščių. Beje, vienas užsienyje itin populiarus maisto tinklaraštis šią šaltą sriubą titulavo kaip skania...

    9
  • Skanios idėjos vaišių stalui <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Skanios idėjos vaišių stalui (receptai)

    Kad ir kokių pamėgtų receptų turime šventiniam stalui, visuomet norisi išmėginti kažką naujo. Gal nutarėte paįvairinti šaltą stalą, paruošti sotų kepsnį ar pamaloninti svečius skanėstu? Tuomet šie receptai &nda...

  • Maisto tinklaraštininkė E. Angelė: gamindama maistą jaučiuosi laiminga <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Maisto tinklaraštininkė E. Angelė: gamindama maistą jaučiuosi laiminga (receptai)

    Tinklaraščio „Maistas ant stalo“ autorei Eglei Angelei gaminti maistą – smagiausias užsiėmimas. „Tuomet nusiraminu, atsipalaiduoju, užsimirštu, rūpesčiai kažkur išgaruoja. Džiūgauju, nes artėja Velykos, s...

    16
  • Per Velykas – ne tik marginti kiaušiniai: saldi šventinio stalo repeticija
    Per Velykas – ne tik marginti kiaušiniai: saldi šventinio stalo repeticija

    Nors Velykų stalas dažniausiai asocijuojasi su margintais kiaušiniais, žinoma, tai ne vienintelis šventės patiekalas. Saldus švenčių stalas ne mažiau svarbus nei mėsos, žuvies ir daržovių patiekalai. Šeimininkės jau daba...

  • Grilio sezono pradžiai – ypatingas kepsnys
    Grilio sezono pradžiai – ypatingas kepsnys

    Daugelis jautienos patiekalus sieja su ypatingomis progomis ir šventėmis: įmantriai paruoštus kepsnius renkamės restoranuose gimtadienių ar sukaktuvių progomis. Čirškantis jautienos kepsnys puikiai tinka pradėti kepsninių sezoną. ...

  • Įmanoma dermė: greitai, paprastai, skaniai, maistingai
    Įmanoma dermė: greitai, paprastai, skaniai, maistingai

    Prieš porą metų iš Australijos grįžusi ir šiuo metu, kaip pati sako, tarp Klaipėdos ir Vilniaus gyvenanti Akvilė Zarambaitė studijuoja WEB dizainą, o laisvalaikiu savo intagramo paskyroje negali_sustot dalijasi mintimis apie mažus...

    2
  • Kaip tinkamai laikyti sūrius šaldytuve?
    Kaip tinkamai laikyti sūrius šaldytuve?

    Sūris taip tvirtai įaugęs į mitybos įpročius, kad namuose dažniausiai būna net kelios jo rūšys: burnoje tirpstančios mocarelos, kietojo parmezano, unikalaus lietuviško varškės ar universaliojo fermentinio. Lietuvius jau galima p...

    1
Daugiau straipsnių