Ryžiai – itališki, grybai – lietuviški: visame pasaulyje išpopuliarėjusio rizoto legenda

Grįžti į straipsnį

Ryžiai kaip ryžiai

Ryžiai kaip ryžiai portretas
vistik geriau ir skaniau jei imi ,,Basma'čius" ar laukinius ryžius nors anie ir brangesni. O dar grybai labai skanu su grikiais.Padarai grybus kaip įprasta su kepintais rūkytais lašinukais, svogūnais ir viską supili į išvirtu grikių puodą.(jų gal būt tik nelabai daugiau kiek grybu,) Aš net grietinės kai grybus kepu, nededu tik lauro lapą ir pipirus. Na dar druska jei trūksta. Palaikai paskui viską 15min.uždengta kol kažkiek ,,atsikvepia" ir galima kirsti kad ausys linktų. Niekada nelieka kitai dienai:(

Nu bl ir virejai meluoja

Nu bl ir virejai meluoja portretas
Itališki ryžiai!!!??? Tai italai jau ir ryžius augina? Naujiena arba melagiena. Visas pasaulis pamėgo? Leiskit paklausti kaip tai sužinojot? P.S. Italai ryžių nevalgo, jie - makarončikai!

Galerijos

Daugiau straipsnių