Rauginti agurkai populiarūs ir žiemą, ir vasarą: kaip juos tinkamai paruošti?

Grįžti į straipsnį

Gintaras

Gintaras portretas
Kiekviena sezona pasipila "mokslininkai","mokantys raugt agurkus.O,jei,reiktu is tikruju - kazin ar,valgytu....

Aldonyte

Aldonyte portretas
Pabandykite mano recepta ir nenusivilsite: dekite visus zalumynus, kaip parasyta straipsnyje, tik vienam litrui vandens dekite viena valgomaji sauksta druskos ir viena valgomaji sauksta rudojo cukraus (jei norite skaidraus skyscio stiklainyje, galite deti ir baltaji cukru, tik rudasis yra sveikesnis). Skonis nuostabus! Galima ir raugti agurkus siuo receptu, ir marinuoti. Skanaus!

nepavyko google vertimas

nepavyko google vertimas portretas
1,9 galono (amerikietiško) vandens ir penki šaukštai druskos.

PALA PALA !!!...

PALA PALA !!!... portretas
Dvieju litru stiklainiui 1,9 ltr.vandens ir 5 šaukštai druskos ! Ar ne per daug ?

Galerijos

Daugiau straipsnių