Pusryčių mados sparčiai keičiasi: kas turėtų būti lėkštėje?

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Tik durnas gali pasakyti, kad pusryčiams ar kitam dienos valgymui yra kažkokios mados.Nu pagalvokite iki kokio laipsnio tokių manytoju smegenys yra nesveikos.Zmogaus organizmas toks pats,tik maisto gaminimas keitėsi nuo viduramziu.Nes atsirado viriklos ,maistas keptas ant laužo yra nesveikas ,todel daug viduramžių žmonių ilgai negyvendavo.Virtas ,,, troškintas maistas yra sveikiausias.Baikite apie tą maistą ir jo madas ,juokas ima ir tai ,kaip rodoma kiekvieną dieną maisto gaminimas.Gaminkite ,nesiūlykite ,nekiškite kitam to mėšlo.Kiekvienas keverzą mokina kaip ką gaminti.Įsidemekite ,kad žmogaus skrandis ne kiaules ir ne karvės,žmogus negali žolę valgyti ir nesuvirškina is karto ,daug įvairių ingridentu .

Išvada

Išvada portretas
Bobiški pliurpalai. Daugiau nieko.

Antanas

Antanas portretas
Steikas.

Pagalvokit driekiasi kurmiai

Pagalvokit driekiasi kurmiai portretas
Priimi naujai įvažiavusią Coliukę juk gaila, mažiukė Gauruota Užrudusi smirdi...verkia sakosi neturi nė 13 metukų ir labai labai nukentėjo Ir tik šast, pusryčiams Coliukė suėda pusę karvės barščių kibirą ir grietinės tris litrus Sakosi padės ūkyje.... Bet išaušus rytui pamatai: Coliukės čimodane keturi vaikai su chriušų Uodegom Ir randi jos pasą....70metė senutė... Su bankui užstatytais pastatais kuriuos Vaikai pravėrė ir dabar bėgo bėgo pas europinius pinigus...gal duos tuos vaučerius Tada naujojo šeimininko namus perims atsiremontuos ir paskelbs kad tas suktas diedas visus jos keturis vaikus ekspluatavo nurodydamas nuo uodegų šerius nusiskusti Ar neaišku?

Galerijos

  • Naminė chalva: nustebsite, kaip lengva pasigaminti
    Naminė chalva: nustebsite, kaip lengva pasigaminti

    Metas gardžiam receptui. Kaip namų sąlygomis pasigaminti chalvą? Pasirodo, be saulėgrąžų šiam skanėstui reikės vos kelių papildomų ingredientų, o žaisdami su formelėmis ir saulėgrąžų smulkinimu, galėsite išgauti vis kitokį sk...

    9
  • Pavasarinės daržovės dovanos – patiekalai iš smidrų
    Pavasarinės daržovės dovanos – patiekalai iš smidrų

    Smidrai yra viena iš sparčiausiai augančių daržovių, tinkamomis sąlygomis jie per vieną dieną gali užaugti kelis centimetrus. Jau dabar galima mėgautis šviežiu smidrų derliumi: jie paįvairins pigesnes salotas, mėsos patiekalus ir tr...

    1
  • Kas dera, o kaip nereikėtų eksperimentuoti su šaltibarščiais?
    Kas dera, o kaip nereikėtų eksperimentuoti su šaltibarščiais?

    Su lyg šiltuoju sezonu keičiasi ir meniu. Ant dažno lietuvio pietų stalo matyti ir lėkštė šaltibarščių. Beje, vienas užsienyje itin populiarus maisto tinklaraštis šią šaltą sriubą titulavo kaip skania...

    9
  • Skanios idėjos vaišių stalui <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Skanios idėjos vaišių stalui (receptai)

    Kad ir kokių pamėgtų receptų turime šventiniam stalui, visuomet norisi išmėginti kažką naujo. Gal nutarėte paįvairinti šaltą stalą, paruošti sotų kepsnį ar pamaloninti svečius skanėstu? Tuomet šie receptai &nda...

  • Maisto tinklaraštininkė E. Angelė: gamindama maistą jaučiuosi laiminga <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Maisto tinklaraštininkė E. Angelė: gamindama maistą jaučiuosi laiminga (receptai)

    Tinklaraščio „Maistas ant stalo“ autorei Eglei Angelei gaminti maistą – smagiausias užsiėmimas. „Tuomet nusiraminu, atsipalaiduoju, užsimirštu, rūpesčiai kažkur išgaruoja. Džiūgauju, nes artėja Velykos, s...

    16
  • Per Velykas – ne tik marginti kiaušiniai: saldi šventinio stalo repeticija
    Per Velykas – ne tik marginti kiaušiniai: saldi šventinio stalo repeticija

    Nors Velykų stalas dažniausiai asocijuojasi su margintais kiaušiniais, žinoma, tai ne vienintelis šventės patiekalas. Saldus švenčių stalas ne mažiau svarbus nei mėsos, žuvies ir daržovių patiekalai. Šeimininkės jau daba...

  • Grilio sezono pradžiai – ypatingas kepsnys
    Grilio sezono pradžiai – ypatingas kepsnys

    Daugelis jautienos patiekalus sieja su ypatingomis progomis ir šventėmis: įmantriai paruoštus kepsnius renkamės restoranuose gimtadienių ar sukaktuvių progomis. Čirškantis jautienos kepsnys puikiai tinka pradėti kepsninių sezoną. ...

  • Įmanoma dermė: greitai, paprastai, skaniai, maistingai
    Įmanoma dermė: greitai, paprastai, skaniai, maistingai

    Prieš porą metų iš Australijos grįžusi ir šiuo metu, kaip pati sako, tarp Klaipėdos ir Vilniaus gyvenanti Akvilė Zarambaitė studijuoja WEB dizainą, o laisvalaikiu savo intagramo paskyroje negali_sustot dalijasi mintimis apie mažus...

    2
  • Kaip tinkamai laikyti sūrius šaldytuve?
    Kaip tinkamai laikyti sūrius šaldytuve?

    Sūris taip tvirtai įaugęs į mitybos įpročius, kad namuose dažniausiai būna net kelios jo rūšys: burnoje tirpstančios mocarelos, kietojo parmezano, unikalaus lietuviško varškės ar universaliojo fermentinio. Lietuvius jau galima p...

    1
  • Pasidžiaukime gaivia žaluma lėkštės <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Pasidžiaukime gaivia žaluma lėkštės (receptai)

    Pavasarėjant pietums norisi nebe tirštų troškinių, o didelės lėkštės šviežių salotų su įvairiaspalvėmis naujo derliaus daržovėmis. Nors salotos tradiciškai patiekiamos kaip garnyras prie mėsos ar žuvies patieka...

    1
Daugiau straipsnių