Šventėms – nauji skoniai: ką rekomenduoja V. Radzevičius?

Grįžti į straipsnį

Jadzė

Jadzė portretas
Jis sakė dar su anuo sau anusą pasiekia, va čia tai tikras nuomonės formuotojas

Jooo

Jooo portretas
Kulinarinės fekalinės nuomonės formuotojas, senas onanistas

Klpd.

Klpd. portretas
Nelabai čia protingi rašinėja komentaruose :D) Patys primeskit - šitas Radzevičius matęs šilto ir šalto, keliautojas, žurnalistas, sporto klubo aktyvistas, žurnalo leidėjas ir dar daug ko gero savyje turėtojas...Vertingas. O apie maistą turbūt žino viską be išimties:D) Visada šneka maloniai, nepliurpia beleką, kad ir kaip juokauja bet išlaiko geras manieras Man patinka. Matosi, kad jis įdomi, protinga ir neeilinė asmenybė. Būt gerai asmeniškai pabendraut prie kavos puodelio..Turbūt kiekvienas iš jūsų norėtumėt..:D) Taip kad jūs trolmasteriai čia ryškiai šaunat pro šoną:D) Žiūrėkit kad iš pavydo nesusproginėtumėt vienas po kito kaip muilo burbulai

ONTĖ

ONTĖ portretas
V. Radzevičiaus neturiu už ką kritikuoti. Paminėjo praeitį, bet teisingai. Parduotuvėse reikėjo pastovėti. Bet, susirinkus svečiams, stalai lūždavo nuo užkandžių. Davė žuvies receptą. Gerai. Davė, kas jam patinka. O dabar svarbiausia. Pakeiskime V. Radzevičiaus pavardę į kitą, į bet kokią. Visi komentarai liks tie patys. Tai Kauno Diena, komentatoriai neregistruojami.

Žinovė

Žinovė portretas
Numaukyte kelnytes, griebkite už daigto, ir su tuo obliumi kartu pasmaukykite...

yja

yja portretas
jau toks nuvalkiotas receptas, kad nu.... beje, pas mus gaut tikrai šviežios žuvies tai nebent pačiam jos pasigaut o iš ilgo galiojimo žuvies/mėsos gaminti tartarą tai kaip minimum apsinuodyti, o gal ir blogiau

Apolonas

Apolonas portretas
Ko tas dar puzdras išlindo ? Senukas pakriošęs. ..

Kaip

Kaip portretas
Papuola tipo į žiniasklaida-tai iki mirties,žiurėkite-20_30 metų tie patys snukiai,jau viska žinai ką darys ar šnekės.Nerealiai korumpuota žiniasklaida,stumiama korumpuotu prodiuseriu klano,,kai vien pažintys.pus-idiotai žurnalista,ką reiškia Lietuvoje nėra žinių,kad beveik visos oligarchų jachtos pavogtos iš saugojimo vietų,kad jie pagal vakarų teise visa turtas parašo vaikams,kad Gruzijos bvp 10procentu-didžiausias pasaulyje vien dėl kontrabandos į Rusija,kad dabar eilės rusų,norinčius grįžti įRusija-tai ką,kariauti susiruošė,ar nevykęs,,putos,, projektas,kad tipo liberalai-emigrantai,Chodorkovskis ir kiti,pvz,,Dozt,,rašo laiškus,prašydami sugrąžinti milijardus rusų oligarhams-beje dauguma būna Vilniuja per ozicijos konferencijas,kodėl Lenkija,būdama 15 stipresnė už Lietuva,stato itvirtinimus,o LT valdantieji sako poligone ir toliau,,tampo,,?

vidas l.

vidas l. portretas
Apskritai, kai sitas veikejas save pavadina zurnalistu, norisi riebiai nusikeikti. Kalba skurdi, tos keliones su Starkumi tik juoka keldavo, tas maisto ivertinimas cepsejimu nubaido bet koki apetita. Eitu zmogelis kur malku kapoti, nejau musu tv jau nera ko rinktis be panasiu "zurnalisu"?

niam niam

niam niam portretas
kriu kriu

V,L

V,L portretas
Jau net juoktis nesinori -- kur pažiuresi - visur KULINARAI......

Radzeviciau

Radzeviciau portretas
galetu parekomenduoti GEDULINGOM PIETUM.

Dabar lepinamės jau kasdien ,

Dabar lepinamės jau kasdien ,  portretas
Tai gal bent tokiom retom šventėm pasigaminkim tikrų senovinių tradicinių patiekalų ...

pagarba < Lietuviui

pagarba &lt; Lietuviui portretas
sunyko šalis, jos kultura, gamyba liko rijimas ir kvailystes

Lietuviui

Lietuviui portretas
tik arba valgyti, arba krepšiniu užsiimti. Geriau papasakok apie keptas meškos letenėles.

Šitas

Šitas portretas
Niekalas nei sporto komentatorius,nei virtuvės žinovas,bet noras trintis TV yra didesnis,nei jo suvokimas, kad jis yra tuščia vieta, eitų jis kur nors prie šakių,tai gal jam pačiam nauda būtų.

Joptvaiša

Joptvaiša  portretas
Geriau kaip kakoja tas oblius papasakotų...atsibodęs

Gerai kaip

Gerai kaip portretas
Keliauji už tave moka mokesciu mokėtojai .už dyka ryji.

Sofija

Sofija portretas
Ačiū, Vytaras. Visuomet žiūriu ir džiaugiuosi, ačiū

Violeta

Violeta portretas
Pavydas jus uzgrauš

Kl

Kl  portretas
Geras darbas keliauti, ėsti, ėsti ir už tai pinigus gauti.

Galerijos

  • Kaip ant grotelių iškepti sultingą kepsnį? <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Kaip ant grotelių iškepti sultingą kepsnį? (receptai)

    Pavasaris ištraukė mus iš namų į sužaliavusią gamtą, tad ne vienas jau atidarė ir grilinimo sezoną – juk lauke gaminti ir valgyti visada skaniausia. Tiesa, norit šeimą nustebinti įspūdingesniu kepsniu, reikia iš ank...

    1
  • Naminė chalva: nustebsite, kaip lengva pasigaminti
    Naminė chalva: nustebsite, kaip lengva pasigaminti

    Metas gardžiam receptui. Kaip namų sąlygomis pasigaminti chalvą? Pasirodo, be saulėgrąžų šiam skanėstui reikės vos kelių papildomų ingredientų, o žaisdami su formelėmis ir saulėgrąžų smulkinimu, galėsite išgauti vis kitokį sk...

    9
  • Pavasarinės daržovės dovanos – patiekalai iš smidrų
    Pavasarinės daržovės dovanos – patiekalai iš smidrų

    Smidrai yra viena iš sparčiausiai augančių daržovių, tinkamomis sąlygomis jie per vieną dieną gali užaugti kelis centimetrus. Jau dabar galima mėgautis šviežiu smidrų derliumi: jie paįvairins pigesnes salotas, mėsos patiekalus ir tr...

    1
  • Kas dera, o kaip nereikėtų eksperimentuoti su šaltibarščiais?
    Kas dera, o kaip nereikėtų eksperimentuoti su šaltibarščiais?

    Su lyg šiltuoju sezonu keičiasi ir meniu. Ant dažno lietuvio pietų stalo matyti ir lėkštė šaltibarščių. Beje, vienas užsienyje itin populiarus maisto tinklaraštis šią šaltą sriubą titulavo kaip skania...

    9
  • Skanios idėjos vaišių stalui <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Skanios idėjos vaišių stalui (receptai)

    Kad ir kokių pamėgtų receptų turime šventiniam stalui, visuomet norisi išmėginti kažką naujo. Gal nutarėte paįvairinti šaltą stalą, paruošti sotų kepsnį ar pamaloninti svečius skanėstu? Tuomet šie receptai &nda...

  • Maisto tinklaraštininkė E. Angelė: gamindama maistą jaučiuosi laiminga <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Maisto tinklaraštininkė E. Angelė: gamindama maistą jaučiuosi laiminga (receptai)

    Tinklaraščio „Maistas ant stalo“ autorei Eglei Angelei gaminti maistą – smagiausias užsiėmimas. „Tuomet nusiraminu, atsipalaiduoju, užsimirštu, rūpesčiai kažkur išgaruoja. Džiūgauju, nes artėja Velykos, s...

    16
  • Per Velykas – ne tik marginti kiaušiniai: saldi šventinio stalo repeticija
    Per Velykas – ne tik marginti kiaušiniai: saldi šventinio stalo repeticija

    Nors Velykų stalas dažniausiai asocijuojasi su margintais kiaušiniais, žinoma, tai ne vienintelis šventės patiekalas. Saldus švenčių stalas ne mažiau svarbus nei mėsos, žuvies ir daržovių patiekalai. Šeimininkės jau daba...

  • Grilio sezono pradžiai – ypatingas kepsnys
    Grilio sezono pradžiai – ypatingas kepsnys

    Daugelis jautienos patiekalus sieja su ypatingomis progomis ir šventėmis: įmantriai paruoštus kepsnius renkamės restoranuose gimtadienių ar sukaktuvių progomis. Čirškantis jautienos kepsnys puikiai tinka pradėti kepsninių sezoną. ...

  • Įmanoma dermė: greitai, paprastai, skaniai, maistingai
    Įmanoma dermė: greitai, paprastai, skaniai, maistingai

    Prieš porą metų iš Australijos grįžusi ir šiuo metu, kaip pati sako, tarp Klaipėdos ir Vilniaus gyvenanti Akvilė Zarambaitė studijuoja WEB dizainą, o laisvalaikiu savo intagramo paskyroje negali_sustot dalijasi mintimis apie mažus...

    2
  • Kaip tinkamai laikyti sūrius šaldytuve?
    Kaip tinkamai laikyti sūrius šaldytuve?

    Sūris taip tvirtai įaugęs į mitybos įpročius, kad namuose dažniausiai būna net kelios jo rūšys: burnoje tirpstančios mocarelos, kietojo parmezano, unikalaus lietuviško varškės ar universaliojo fermentinio. Lietuvius jau galima p...

    1
Daugiau straipsnių