D&G kolekcija įkaitino Milano mados savaitę

Milano mados savaitėje ketvirtadienį nebuvo vietos subtiliems retro pustoniams ir dvasiai - joje kolekciją parodę dizaineriai Domenico Dolce ir Stefano Gabbana pristatymui pasirinko Jameso Brown'o dainą "Sex Machine".

Lengvai krentantys masyvūs auksiniai papuošai, tunikos pavidalo mažytės suknelės ir didelės basutės ant platformų, - tai kitų metų šiltojo sezono mada.

Tarp spalvų dominavo ryškiai žali ir rožiniai atspalviai su klasikiniais Gianni Versace stilių primenančių raštų atspaudais, taip pat šilkinis tvilas.

Kai kurios lengvai krentančius sijonus seginčios menekenės atrodė panašios į brangiai apsirėdžiusias romų šokėjas, kitos priminė Romos imperijos laikų kurtizanes, pasipuošusias masyviais vėriniais ir riešus dengiančiomis apyrankėmis.

Pasak dizainerių, pagrindinis kolekciją jungiantis elementas - fuliaras.
Šilkinio tvilo klostės yra naudojamas „kaip pagrindinis elementas drabužiuose, marškiniuose, sijonuose ir net aksesuaruose“, - kalbėjo dizaineriai.

Formos yra „minkštos arba kiek suvaržytos lengvai ant kūno krentančių klosčių“, - sakė dizainerių kolektyvas, savo kolekciją pristatęs Milano centre esančiame istoriniame 1940-ųjų kino teatre „Metropol“.


Šiame straipsnyje: D&G kolekcija

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Labai grazu
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių