Užsieniečiams išduota beveik dukart daugiau leidimų dirbti Lietuvoje

Grįžti į straipsnį

Vivat

Vivat portretas
Lai dirba užsieniečiai,o lietuvaičiai tegul važiuoja svetur ieškoti darbo.Šitoks požiūris į savus labai ,,geras''.Vivat bedarbystei Lietuvoje lietuviams.

KR

KR portretas
Lai dirba, bet tegu išmoksta lietuvių kalba.

klp

klp portretas
jooooo tegul atvaziuoja kitajozai visokie,o savi vaziuoja i uzsieni dirbt!!!!cia lietuvoi gali but saviam nei moket nenori,nei darba duot o kitiem galima!!!!!

Verslininkas

Verslininkas portretas
Kadangi balbiesai lietuviai nenori dirbti, tegul dirba užsieniečiai. Negaila.

ES

ES portretas
700.000 tautiečių jau išvijo svetur. Dabar jų vietas užpildys svetimšaliai. Lietuvos valdžia skelbia - geometrine progresija didėja svetimšalių srautai. Kolonizaciją skatina USA ir ES milijardierių valdomų nevyriausybinių atviros pilietinės visuomenės organizacijų programų kontorų (fondų ir institutų) samdiniai, svetimšalių investicijų tvarkytojai ir jų biznio politikai. Mūsų erdvėje nori sau uždarbio dar ir su iš užsienio į Lietuvą atvežtais darbuotojais. Gryniausio vandens demagogija, neva, darbo jėgos trūksta. Jos neribotai daug reikia tik “strateginių” investitorių Lietuvoje biznių tikslams. Lietuvos laukus apstačius investitorių fabrikais nepaks ir milijonų svetimšalių darbui juose. Tarybiniais laikais lietuvių kalba klestėjo – vaikai ir suaugę koncertuose dainuodavo tik LIETUVIŠKAI, tik kartais įterpdami kokią rusišką dainą, o dabar net ir darželinukai veblena angliškai... Tai, ko komunistai neįstengė padaryti per 50 m., patys su ES pagalba padarysime per porą dešimtmečių.

emigrantas

emigrantas portretas
Nera lietuvos patriotu valdzioje,nei tautoje todel toks bordakas ir yra.Savus lauk,o koki perejuna tai ant ranku nesioja,tegul jis buna ir pats didziausias nusikaltelis bet jis uzsenietis kalba ne lietuviskai.Tokia musu politika,svetimsalis geresnis.

Got mit uns

Got mit uns portretas
Lietuva lietuviams. Ir nereikia čia mums nė vieno siauraakio kiniečio ar dar kokio geltonsnukio. O dabar tie atvykėliai atiminėja darbą iš lietuvių.

verslininkui

verslininkui portretas
gal ir yra belbesu lietuvoi,tap pat ir kitoi sali surasi balbesa!!!!bet patykek normalus vyras arba moteris norint ismaitynt savo seima nedirb uz 700lt nes ne islakys seimos niekaip!!!!todel lietuviai ir nedirba o isvaziuoja!!!!o tu sedi sau biure ir jieskai darbuotuju kuriem nori sumoki pinigu ,kitiem ne!!!!!o kineciai jie dirbs uz tokia alga,jie dar gauna buta kur gyvent!!!!!o mums uz buta niekas nesumokes!!!!

verslininkui

verslininkui portretas
tu tikras avinas esi ir matyt susijes su transportu. Litovca isdursi radijas veikia kitu neprisisauksi tada viltis atsiranda xaxolas arba bulba bet ir tie nedurni tada keiti firmos pavadinima ir toliau pasaka be galo.

keista

keista portretas
kad lietuvoje nera specu dirbti tolimuju reisu vairuotojais ar teikti kazkokias paslaugas problema matyt tame kad nera kas tuos darbus darytu uz DYKA. o ruseliai gerai niekur nesiskundzia pinigu negavo blogiausiu atveju tona saliaros nuleido fura i griovi pagulde ir dingo taip tokiem homoseksualam verslynikam ir reikia

Galerijos

Daugiau straipsnių