Trys nepageidaujami darbuotojų tipai

Grįžti į straipsnį

RM

RM portretas
Ir vienas nepageidaujamo darbdavio tipas, kuris įdarbina protingus, išmintingesnius darbuotojus su balvonais kartu dirbti.

kazimieras

kazimieras portretas
o kaip atsirinkti kuris darbdavys mokus ir saziningas, kodel tik darbdaviai vargsai mat nuskriausti buna

Nesavas

Nesavas portretas
Ketvirtas nepageidaujams tipas:Svetimas, neturintis pažįstamų,kurie tave įdarbintų.

Ir dar

Ir dar portretas
pats idomiausias ir beje siuo laiku pats populiariausias "nekaltuju" darbdaviu tipas - kad darbuotojas dirbtu visiskai uz dyka,po 16 val.per para,savu transportu veziotu firmos visokius reikmenis (vamzdzius,plytas..ir.t.t.) ir likes po darbo valandu "savo" noru dar padirbetu,kas visiskai suprantama - uz dyka..

žinoma

žinoma portretas
kad geriausias darbuotojas tas,kuris visą laiką tyli ir bijo net žodelį prieš pasakyti,jeigu ir neteisingai yra su juo elgiamasi,tai pavyzdys visiems kitiems,nei saves neužstos,nei kito užtars!

laukiu

laukiu  portretas
laukiu straipsnio "Dešimt nepageidaujamo darbdavio tipų"

vito

vito portretas
Geriausia dirbti sau ir to linkiu visiems,

darbuotojas

darbuotojas portretas
Siuo metu protingi ir turintys patirti darbuojojai nereikalingi,nes jie protingesni uz darbdavi-jo pazeminimas.Darbdaviui nereikia nei etikos ,nei kulturos tik pelno jo darbuotojai jam nemotai,nori skatika gaut-ark,tylek....

Darbuotojui

Darbuotojui portretas
valio, jeigu tu toks protingas susikurk savo verslą, tai nereikės tau čia nuolat žliumbti kaip tau blogai..

hcur

hcur portretas
Nesutinku, paranojikai-skundikai labai reikalingi darbuotojai ir yra darbdavio vertinami.

10-tam

10-tam portretas
skundikus vertina tik vadovas, pats nepasitikintis savimi, žemos moralės, o protingi vadovai(tikrai yra ir protingų)greitai skundikus stato į vietą, nes supranta, kad galiausiai kentės jis pats ir jo firma.Svarbiausia, kad žmonės gerai dirbtų yra pagarba darbuotojams.O skundikus kas gali gerbti?

persona

persona portretas
Įskaičiau tik 2 tipus? O nusistatyta žema kartelė visai yra gerai - į sėkmę reikia eiti mažais žingsneliais, pvz.: negali per mėnesį numesti 15 kg antsvorio, tačiau per metus laiko visai tikėtina ir nepagadinant sveikatos.

Vergvaldys

Vergvaldys portretas
O aš nekreipiu dėmesio ką kalba mano vergai darbuotojai.\ Aš juos įstatymais ir taisyklėm aprazgiau ir tegu cypsi jie kai musės voro tinkle. Sakau: nepatinka - emigruokit! Cha cha cha, esu puikus biznismenas!

Galerijos

Daugiau straipsnių