Iš ko gaminamos dešrelės, kurių kilogramas kartais nekainuoja ir 5 Lt?

Grįžti į straipsnį

mama

mama portretas
- kas ką įperka, tas tą ir perką, vienas gali dešros už 40 pinigų, o kitas - 5 pinigų, aš taipogi vaikams stengiuosi pirkti kokybišką maistą, tik elementariausia - man tam neužtenka pinigų, tai ir sukiesi kaip išgali ir manau, kad aš tokia ne viena. Bet pažiūrėkit ir pasigilinkit kuo mūsų vaikus mokykloje maitina.

Rasa

Rasa portretas
Vadinami okupantai taip nemaitino.mazai buvo bet tokio slamsto nepardavinejo ,ko noreti priklausom europos sajungai

technologas

technologas portretas
isduosiu: vistienos virtos odeles,kiaulienos lasiniai,kiaulienos virtos odos,visokios nuopjovos kremzlines ir prieskoniai,aisku dedasi dar visokie klijai,mesos pakaitalai ir spalvos atstatytojai,ir visas sis jovalas perleidziamas per kulinarini kuteri ,isplakama taip kad pasidaro tyre panasi i manu kose,ir pirmyn kemsama i netikras zarnas (celofanines) praleidziama per dumus ale parukytos ir o dieve kokios skanios vaikiskos desreles...Skanaus..

TT

TT portretas
Kiek galima vis ta pati per tapati rasyti, rodyti per TV ir t.t. Normaliam zmogui ir taip seniai jau aisku, kad tokiu dalyku valgyti negalima

rasinio autorei

rasinio autorei portretas
ilgas vadinamosios erikos fuks rasinys apie tai, kas simtus kartu kartota ir kiekvienam zinoma, tik nereikia tyciotis is zmoniu, kad perka desreles uz 5 litus, juk aisku kodel

Luka

Luka portretas
Švilpt man kas į tas dešreles iena tešmuo ar raumuo. Ačiū kad yra tokių pigių, nes nežinau kuo reikėtų maitintis. Tikiuosi tokie straipsniai nenukreipti tislingai"išimti" iš rinkos pigias dešras.

specialistas

specialistas portretas
keistai skamba specialistes ,saltienoje yra odeliu.atminkite ten yra mazas procentas ir viskas naturalu,bet jeigu pradesime saltiena gaminti is emulsijos ir kad ji sustingtu pridesime muilo tai jau suds,o muilo gal irgi nereikia bijoti nes naudojame

seklys

seklys portretas
kaip sakydavo ruskiu laikais apie virta desra : ухо ,горло ,нос,хуй ,пизда и хвост

Zmogiena

Zmogiena portretas
Stengiuosi maitintis sveikai, kruopos, vistienos file, kalakutiena, jautiena, varske, vaisiai, riesutai, darzoves, aviziniai dribsniai (naturalus), ryziai, grikiai ir pan. Bet velniai zino ko ir kiek prikiso vistu augintojai i juos ir kokia ta ju krutinele ar galime pavadinti jau sveika mityba kai zinai jog vistos ten uzauga vos per kelias savaites prisertos velnia zina ko?

Pinokis

Pinokis portretas
Mano katinas nevisuomet ėda faršą, jau nekalbant apie dešreles.Ir tai yra kiemo katinas.Kokybė nulinė.

8-am

8-am portretas
Maža to , kad esi nepraustaburnis , tai ir durnas ,nes neragavai tarybinių dešrelių ,o loji .Dirbau ir mačiau ir tikinu tokio mėšlo niekas nenaudojo Čia kaukėm kaip galėjom ,kad mirėm vos ne badu nuo kanopų ,gelbėkit,SOS Na ir ėskit brudą , kad greičiau išdvėstumėt ,ubagų bus mažiau - tokia jau senosios Europos nuostata

mamai ir lukai

mamai ir lukai portretas
labai myletumet vaikus pasidarytumet desreles pacios kur visiskai naturaliu desreliu savikaina iseitu apie 11 lt./kg., bet suponejusioms taip ir nutinka uzeinu i prekybcentri imu pusfabrikati imetu staigiai i puoda o paskui kaltinu visus kad man neiseina, mane nuodija ir t.t.

nn

nn portretas
Nesidžiaukite ir tikra mėsa. Vienas pažystamas kaimietukas dirba kiaulidėse, tai kai paklausiau ar leidžiat kokį šūdą kiaulėm, tai už galvos susiėmė. Sakė niekada neperka parduotuvėje, tik kaimyno auginta. Tai va melieji, maisto technologijos. O onkologinių ligų kreivė šoka į viršų. Guodiesi žmogus, kad vistiek reiks mirti...

L

L portretas
Noriu pridurti skaitykite sudeti E-250 natrio nitritas, E-251 natrio nitratas ir E- 252 kalio nitratas ypac kenksmingas kas turi auksta spaudima. Visiems linkiu stiprios sveikatos be vaistu : )!

Algis

Algis portretas
Ačiū 8 komentarui, buvau pamiršęs kokios dešros buvo prie ruso.Bet puikiai atsimenu kainas, subproduktyvinė - 1,60, tai yra dabartiniais pinigais būtų 16 litų, ir visad rasdavai joje neįkandamų dalių.Pigesnės dešros net nebuvo.O virta daktariška ir panerių buvo iš tos pačios žaliavos tik labai smulkiai susmulkinta.Taigi visi ėdė tą patį kaip ir dabar, tik už daugiau nei tris kartus didesnę kainą.Mes niekad nepirkdavom tų dešrų, nes mama dirbo mėsos kombinate ir viską mums papasakodavo

ella

ella portretas
geriausia dieta sulieknejimui, tai reikia paskaityti komentarus .

lkljkjlj

lkljkjlj portretas
homoseksualistai leido gaminti pygu maista kad nekiltu alkanuju reuses ir ju nenuverstu.

zenonas

zenonas portretas
nusipirkęs šlapdešrės, pirma duodu katinui. Būna, kad neėda ir brangesnės. Palieku lėkštutėj, gal sotus. Deja ir vėliau nevalgo. Kartais valgo ir pigesnę. Isigykit katiną. Šunys berods ne tokie išrankūs.

teisingai

teisingai portretas
mes irgi ant katinų bandom. Ne, naminis net vištos krūtinėlės neėda. Kai išbandėm, nebeperkam jos ir mes. O visokias ten sasiskas (tik ne už 5 lt) išbandom pirma ant benamių katinų, jei tie ėda, tai ir mes ėdam.

Ona

Ona portretas
Todel, dabar daug zmoniu ir serga veziu.Sudeda i desras paskutyinius pi..alius.Perskaicius,nors ir anksciau zinojau sudeti zinot apsivemiau.Palengva mus nuodija su visokiais priedais.Po biski,po biski ir isdvesime.Kaip baisu,prie ko priejome.Niekada nebepirksiu,is anksciau mazai ju valgiau,darydavausi namuose pati.Taciau ir kiaulienos mesa pirkta parduotuveje ar turguje,padarytos desros duoda salduma,nors ir moku gerai jas paruosti.Kazkas su ta mesa negerai.Is tikruju,kuo gyvuliai maitinami.Naminiu kiauliu mesa ne tokia,o daug skanesne.

As

As portretas
kaip tame filmuke:,,kiaule- as ir kiaule-tu,ir visi mes-kiaules! Nebevalgau kiaulienos,o jautienos ar vistienos-tik per sventes.Pasislykstejau nuo vaizdu,paklausiau vaiko ir savo organizmo(kuri reguliuoja smegenys) ir geriausiai jauciuos.

juozas 15 Algiui

juozas 15 Algiui portretas
Mama ne tiek pasakodavo,o tašėm vilko mėsą šeimai,giminėms,kaimynams.

pijokas

pijokas portretas
kas prisimena rusu laiku desras, tie sutiks, kad slapiankes tokios net nerasi panasios....o musu gelbetoja visada bus globojama,nes jos deka ubagai gali valgyt produktus panasius i maisto gaminius...kodel lietuviska preke visada nustumiama i sona?kur musu politikai-patriotai?kodel europos salys pirmenybe teikia savo salies gaminiams?kodel nenorima padidinti vidini lietuvisku prekiu vartojima?nuo to ekonomikai tik pliusas! valstybe zlugdoma musu isrinktu parazitu deka!

ss

ss portretas
dekui valdziai, kad galim nors uz 5lt. nusipirkt ''desros''! o ka jie gali pasiulyt zmogui, gaunanciam 350lt. pensijos ir mokanciam uz buta 1000lt.?dekui kontrabandininkams ir anglijos parduotuvems! lenkijai dekui uz pigius maisto produktus!dekui latviams ir estams! o mes lietuva ar atlieku valgymo firma?

Na

Na portretas
o į kokias dešras nueina gyvulių genitalijos ?

Galerijos

Daugiau straipsnių