EK ieško būdų, kaip mažinti plastiko sunaudojimą

Grįžti į straipsnį

ei

ei portretas
GYVENU VOKIETIJOJ, NĖ SU ŽIBURIU GATVĖJ NERASI PLASTIKINIO BUTELIO, ČIA JIE SUPERKAMI IR MOKA PO 0,25CNT UŽ ŠTUKĄ, superka ir išveža perdirbti į siūlus putlius , po to mezgami megstukai , ir visą kitką kas iš sintetikos

RKE

RKE portretas
Kazka reikia padaryti su zmoniu smegenimis ,kad nemetytu siuksliu i vandenis ,miskuose ,parkuose ir t.t. ir galu gale rusiuotu ! Taip issisprestu labai didele dalis sios problemos .

pecius

pecius portretas
laikrasciu neperku, zurnalu irgi....o su kuom peciu prakursi?...plastmasine tara, ipakavimai, kartonas - viskas "rusiuojama"...))))) ir i peciu....cia ne Vokietija...)) o dujinis katilas tyli..nieko nesako, kazkoks tylenis pasidare...trumpiau tariant mano mastysena jau sugadinta..

RM

RM portretas
O stiklas netinka? Ir daukartinis vartojimas.

PM

PM portretas
Kodėl vokečiai ir čekai sugeba supirkti plastikinius butelius, o mūsų valdžia vis žada "nauja dvirati išrasti...", kodėl nesinaudojama pasauline patirtimi?

Cha

Cha portretas
Nieko naujo čia išradinėti nereikia. "Prie ruso" tara buvo stiklinė, su užstatu, gamintojai privalėjo ją supirkti ir panaudoti iš naujo, o duženos buvo perdirbamos. Tiesa, pavyzdžiui, grietinės indelius būdavo sunkoka išplauti, bet šiais laikais tai nebeaktualu: tikros grietinės nebėr... Aišku, gamintojams ir prekybininkams tetrapakai ir plastikas patogiau. Tai gal gamintojai su prekybininkais tegu ir apmoka surinkimą bei utilizavimą?

kauno rajonas

kauno rajonas portretas
jus rinkite ta plastika valdziazmogiai is perkrautu konteineriu melynos spalvos.privezat konteineriu o paskui nevisezat rusiuotu atlieku.

Jo

Jo portretas
As zinau kaip sumazint plastiko vartojima,reik uzdraust 1L butelius ir naudot tik 0.5 arba 0.33

jau

jau portretas
nekalbant jau apie gamtą, stiklinę tarą sugrąžinti , kuri nekenkia sveikatai. Teko matyti per televizorių laidą, kurioje buvo pasakyta, kad plastikui higienos normas nustatė patys taros gamintojai. Plastikinėje taroje vandenį galima laikyti ne ilgiau kaip 5 dienas, po to vanduo netinkamas vartojimui.

globalistam k u r v o m s

globalistam  k u r  v  o m s portretas
tegu k.u.r.-v-o-s mažina vartojimą pagaliau, o ne vartotojų skaičių.

Galerijos

Daugiau straipsnių