Naujų talentų medžioklė


2009-04-25
Agnė Klimčiauskaitė
Naujų talentų medžioklė

LNK muzikinis projektas "Žvaigždžių duetai" pamažu artėja didžiųjų finalinių kovų link. Tad geresnės progos atskleisti ir kitus savo talentus, šou dalyviai gali ir nebeturėti!

Talentų vakarui skirtame koncerte (balandžio 25 d. 19 val. per LNK) – šokiai, šaudymas, grojimas, kulinarijos burtai ir tikra pūga.

Dalius Mertinas ir Aušra Cicėnaitė pirmieji įrodė mokantys groti lūpine armonikėle ir šokti. Jolanta Paulauskienė ir Merūnas įsispraudė į kaubojų drabužius ir net apsiginklavo. Vieni projekto lyderių Rūta Ščiogolevaitė ir Mundis nustebino ėmę groti fleita ir smuiku, tačiau komisija aukštų balų šiai porai pašykštėjo. Pasirodžius Giedrei Tamulionienei ir Egidijui Sipavičiui, scena apšerkšnijo. Poros talentas šokti su slidėmis buvo įvertintas puikiai. Komisija liko sužavėta "elektrinio" "Žvaigždžių duetų" lyderių – Mios ir Giedriaus Leškevičiaus programa.

Atlikdamas vieną akrobatinių šokių judesių Vaidas Baumila neišlaikė partnerės Dauros Zenkevičiūtės ir ši smarkiai susitrenkė galvą. Nors vėliau moteris juokėsi, kad dalyvaudama duetų projekte prie traumų baigia priprasti. Audriaus Bružo partnerė Karina Krysko atskleidė jau išmokusi, kad kelias į vyro širdį veda per skrandį.

Daug kam liko neaišku, kokį talentą – tapyti ar įgelti – norėjo pademonstruoti Skaiva Jasevičiūtė ir Ruslanas Kirilkinas. Jie dainuodami tapė eskizus, kuriuose buvo pavaizduoti V.Juozapaičio ir D.Katkaus veidai, o kitame lape nupieštas senis besmegenis.

Nesuprastas liko Stano ir Šorenos pasirodymas. Mergina iš pradžių vaidino aistringą Stano gerbėją, vėliau pati tapo žvaigžde, o dainininkas – jos gerbėju.