„airBaltic" lėktuvai iš Rygos kils į Dubajų


2008-08-04
kaunodiena.lt
„airBaltic

Nuo spalio 24 d. didžiausios Baltijos šalyse oro bendrovės „airBaltic" lėktuvai pradės skrydžius iš Rygos į Jungtinių Arabų Emyratų sostinę Dubajų.

„airBaltic" keleiviai iš Rygos į Dubajų bus skraidinami du kartus per savaitę pirmadieniais ir penktadieniais lėktuvu „Boeing 757 - 200". Kelionė truks 6 val. 15 min. Bilietas į vieną pusę kainuos nuo 139 latų (690 litų), įskaičiavus oro ir transakcijos mokesčius. Keleiviams, skrendantiems maršrutu Vilnius-Ryga-Dubajus, bilieto į vieną pusę kaina - nuo 163 latų (798 litų), įskaitant oro ir transakcijos mokesčius.

Dubajus žinomas kaip Persijos įlankos perlas, auksinis Vidurio Rytų miestas, madų sostinė, svarbus uostas ir verslo centras. Aukščiausias pasaulyje pastatas, piramidės formos prekybos centrai, viešbutis Burj al-Arab ir kiti statiniai - tai tik keletas naujosios architektūros šedevrų, kuriuos galima pamatyti Dubajuje. Miestas dėmesį patraukia milžiniškais nekilnojamo turto projektais, puikiai išvystyta turizmo industrija, dideliais paplūdimiais, aktyviu ir rafinuotu nakties gyvenimu.