„Žalgiris" ir „Mažeikių nafta" bendradarbiaus


2008-08-14
kaunodiena.lt
„Žalgiris

Pratęstas ilgametis bendrovės „Mažeikių nafta" ir krepšinio klubo Kauno „Žalgiris" bendradarbiavimas. Savo parašais naują rėmimo sutartį patvirtino „Mažeikių naftos" generalinis direktorius Marekas Mroczkowskis ir „Žalgirio" klubo prezidentas Arvydas Sabonis.

„Mažeikių nafta" jau daugelį metų remia Lietuvos krepšinį - pačią populiariausią sporto šaką Lietuvoje. Mes labai džiaugiamės galėdami prisidėti prie Lietuvos krepšininkų ir komandų pergalių. Tikimės, kad mūsų parama padės Kauno „Žalgiriui" siekti aukščiausių tikslų naujajame 2008/09 m. sezone", - sakė „Mažeikių naftos" generalinis direktorius Marekas Mroczkowskis.

„Mes didžiuojamės, kad „Mažeikių nafta" išlieka ištikima Kauno „Žalgirio" partnerė. Malonu, kad įmonės vadovai supranta krepšinio ir „Žalgirio" svarbą Lietuvos žmonėms. „Mažeikių naftos" parama bei dėmesys kiekvieną sezoną padeda žalgiriečiams siekti geriausių rezultatų. Kartu bendradarbiaujame jau daug metų ir džiaugiamės, jog šis bendradarbiavimas tęsis ir ateityje", - pažymėjo Kauno „Žalgirio" klubo prezidentas Arvydas Sabonis.