Madrido "Real" nori M.Pociaus


2011-07-21
Mantas Stankevičius
Madrido

Ispanijos karališkasis Madrido "Real" krepšinio klubas kreipėsi į Kauno "Žalgirį" prašydamas parduoti gynėją Martyną Pocių.

Lietuvio kontraktas su šalies čempionais galioja iki kitos vasaros, todėl "Real" už krepšininką turėtų sumokėti "Žalgiriui" solidžią išpirką.

M.Pocius šiuo metu su Lietuvos rinktine rengiasi Europos čempionatui. "Turiu sutartį su "Žalgiriu". Ar klubas nuspręs perleisti mane kokiai kitai komandai, ar pasiliksiu Kaune, kol kas pasakyti negaliu. Dabar visos mano mintys – rinktinei", – grįžęs po atostogų iš JAV sakė žalgirietis.

"Žalgirio" klubo komunikacijos direktorius Almantas Kiveris patvirtino, kad yra gautas "Real" pasiūlymas dėl M.Pociaus, bet kol kas nėra jokių sprendimų. "Žalgiris" svarstys, ką daryti, daug kas priklausys ir nuo paties žaidėjo norų.

Šiemet pavasarį buvo pasirodę pranešimų, kad M.Pociumi susidomėjo Maskvos CSKA, tačiau Rusijos klubo vadovai tai paneigė.

Rengdamasis naujam sezonui "Real" jau pasirašė sutartį su rezultatyviausiu ACB lygos žaidėju amerikiečiu Jaycee Carrollu (ūgis 188 cm) bei pateikė pasiūlymą JAV ir Kroatijos pilietybes turinčiam amerikiečiui Dontaye Draperiui (180 cm).