Lažybų bendrovė BBL finalo favoritu įvardijo Vilniaus ekipą


2009-04-23
Diena Media inf.
Lažybų bendrovė BBL finalo favoritu įvardijo Vilniaus ekipą

Tartu (Estija) penktadienį prasidės SEB Baltijos krepšinio lygos (BBL) Elito diviziono finalo ketverto turnyras. Bukmekeriai mano, kad daugiausia galimybių tapti čempionais turi „Lietuvos ryto“ krepšininkai. 

Didžiausia Lietuvos lažybų bendrovė „Top Sport“ Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos galimybes laimėti turnyrą įvertino santykiu 1:1,75. Už „Žalgirio“ pergalę galima lažintis santykiu 1:1,90. Iš Estijos ir Latvijos komandų stebuklų nesitikima. Tartu „Rock“ galimybės įvertintos 1:10, o Rygos ASK  - 1:30.

Pusfinalio mačuose penktadienį grumsis SEB BBL reguliariojo sezono nugalėtojas „Lietuvos rytas“ su Donaldo Kairio treniruojamu Rygos ASK ir titulą ginantis „Žalgiris“ su Tartu „Rock“, kuriame žaidžia buvęs „Žalgirio“ kapitonas Tanoka Beardas.

Iki šiol abu Lietuvos klubai BBL turnyrą laimėjo po du kartus. „Žalgiris“ pergalę šventė 2005 ir 2008 metais, „Lietuvos rytas“ - 2006 ir 2007 metais.

„Lietuvos rytas“ šiemet jau pelnė du trofėjus - laimėjo ULEB taurę ir Lietuvos krepšinio federacijos taurę. „Galbūt atėjo laikas pirmąjį titulą iškovoti „Žalgiriui“, - svarstė „Top Sport“ vadovas D.Gulbinas.