Jaunieji futbolininkai patyrimo sėmėsi Rygoje


2005-06-14
Jaunieji futbolininkai patyrimo sėmėsi Rygoje

Kauno FBK “Kaunas” klubo vaikinų komanda, kuriai atstovauja 1990 -1991 metais gimę futbolininkai, sėkmingai pasirodė Rygoje vykusiame šešių ekipų turnyre.

Varžybose dalyvavo tik privačių klubų berniukų komandos. Mūsiškiams teko kovoti su penkiomis Rygos ekipomis. Kauniečiai, iškovoję keturias pergales ir patyrę vieną pralaimėjimą, tik dėl blogesnio įvarčių skirtumo užėmė trečiąją vietą.

Jaunieji Kauno futbolininkai įveikė “Daugavą” (4:0), “Baloži-2” (3:0), “Imantę” (2:1) ir “Maruspę” (2:1), bet 1:5 nusileido “Baloži-1” ekipai. Trims komandoms surinkus po lygiai taškų, dėl geriausio įvarčių santykio pirmoji vieta atiteko turnyrą organizavusiam “Baloži” klubui.

“Pasirodėme gerai, net geriau, nei tikėjomės. Mūsų komandą į turnyrą kviesdavo ir anksčiau, bet dalyvavome tik 2002 metais. Dabar, kai mus remia “Kauno” klubas, vėl galėjome vykti į varžybas”, - “Kauno dienai” sakė kauniečių treneris Aleksandras Rancevas.

Rezultatyviausio turnyro žaidėjo prizas atiteko “Kauno” komandos puolėjui Aleksejui Kačialovui, įmušusiam septynis įvarčius. Varžybų organizatoriai buvo surengę ir įvairių konkursų. Žongliravimo konkursą laimėjo kaunietis Igoris Sarkisovas.

“Kauno” klubas, įsteigęs savo futbolo mokyklą, plečia veiklą ir buria naują grupę. Treneris A.Rancevas birželio 14 - 16 dienomis nuo 18 valandos Kauno futbolo manieže lauks berniukų, gimusių 1998 - 1999 metais.