„Euro 2008“: anot ispanų trenerio, rusai neturėjo jokių šansų


2008-06-11
„Euro 2008“: anot ispanų trenerio, rusai neturėjo jokių šansų

Po pirmųjų Ispanijos rinktinės 2008-ųjų Europos futbolo čempionato rungtynių ekipos treneris Luisas Aragonesas džiaugėsi pergale ir teigė, kad rusai neturėjo visiškai jokių šansų įveikti jo treniruojamų futbolininkų.

„Pirmoje rungtynių pusėje mus lydėjo sėkmė. Rusai sukūrė keletą pavojingų progų, tačiau šiandien laimėti neturėjo jokių šansų. Davidas Villa ir Fernando Torresas šiame mače visiems įrodė, kad yra vieni geriausių futbolininkų Senajame žemyne", - sakė treneris, pranešė sportas.lt.  

Tris įvarčius įmušęs ispanas Davidas Villa iškart kalbėjo apie ateitį: „Tai, kad aš įmušiau tris įvarčius į rusų vartus, yra kažkas neįtikėtino. Puiku pradėti turnyrą tokia nuostabia pergale, tačiau tai tik pirmasis sutikimas. Kad įveiktume varžovus, privalome taip pat nusiteikti ir kitiems mačams."

Rusijos rinktinės treneris Guusas Hiddinkas mano, kad šios rungtynės bus puiki pamoka jo ekipai: „Po mūsų klaidų ispanai sugebėjo puikiai surengti greitas atakas ir tokiose situacijose mus skaudžiai baudė. Šios rungtynės bus puiki pamoka. Bandysime analizuoti savo žaidimą ir taisyti klaidas."