D.Songailai sezono pradžia atidedama


2006-10-21
D.Songailai sezono pradžia atidedama

Užspaustas nugaros nervas naujajam “Washington Wizards” puolėjui Dariui Songailai sukėlė daugiau problemų, nei manyta anksčiau. Jau aišku, kad lietuvis, nedalyvaujantis komandos ikisezoniniuose mačuose, bus priverstas praleisti ir NBA sezono pradžią. Kiek užtruks aukštaūgio gydymas, kol kas neaišku.

“The Washington Post” rašo, kad Lietuvos rinktinės žaidėjas nugaros traumą patyrė dar prieš pasaulio čempionatą, kai žaidė su JAV komanda. Beje, pasaulio čempionato Japonijoje metu D.Songaila skausmais nesiskundė.

“Esu labai nusivylęs, kad negaliu būti kartu su komanda pasirengimo sezonui laikotarpiu. Šiuo metu man tai yra didžiausia problema, - sakė D.Songaila. - Kada grįšiu į aikštę, reikia klausti medikų ir komandos trenerių. Kaip jie nuspręs, taip ir bus”.

Krepšininkas teigė nejaučiantis skausmo, tačiau jis sąžiningai vykdo visus gydytojų nurodymus.

“The Washington Post” nuogąstauja, kad 21 milijono dolerių “Washington Wizards” investicija į D.Songailą gali nepasiteisinti.

Tuo tarpu “Washington Wizards” treneris Edis Džordanas nedramatizuoja situacijos ir neskubina D.Songailos grįžti, leisdamas jam visiškai išgyti. O lietuvio trauma bus šansas ilgiau žaisti Džeimsui Langui.

KD inf.