Ką žada žvaigždės gegužės 10—16 dienoms


2008-05-10
Ką žada žvaigždės gegužės 10—16 dienoms

Avinas

(kovo 21 - balandžio 19 d.)

Savaitgalį atsiduokite kūrybai, meilei, vaikams auklėti, lavinti. Nueikite į teatrą, koncertą, gerą klubą. Pirmadienį kratysitės rutinos. Sunku tikėtis, kad šiuo periodu nesusidursite su kliūtimis dėl kitų žmonių kaltės. Ypač tai tikėtina trečiadienį. Periodo pabaigoje turėsite progą pabendrauti su reikalingais žmonėmis malonioje aplinkoje. Tikėtinas aistringas susižavėjimas arba didelės pastangos padaryti įspūdį, suteikti džiaugsmo sau ir kitiems.

Meilei palankus šeštadienio vakaras, sekmadienis, ketvirtadienis, penktadienis. Darbas gana gerai seksis pirmadienį, antradienį.

Jautis

(balandžio 20 – gegužės 20 d.)

Saugokitės buitinių, techninių traumų. Savaitės pradžioje atrodysite gana pasyvūs, tačiau tokiose srityse kaip namų ūkis, nuosavybės reikalai, socialinė globa, patalpų apdaila būsite nepakeičiami. Iš neabejingo jums žmogaus sulauksite reikšmingo pasiūlymo. Netikėtas viešas dėmesys, kilusios apkalbos ar interpretacijos turbūt jus sutrikdys, privers nejaukiai jaustis. Galimos permainos, kurios gali veikti jūsų profesines perspektyvas.

Meilei gana šaunus pirmadienio ir trečiadienio vakaras, nebus blogos ir kitos dienos. Darbui daugiausiai dėmesio skirsite ketvirtadienį ir penktadienį.

Dvyniai

(gegužės 21 – birželio 21 d.)

Sulauksite draugų ar artimųjų paramos, vertingų patarimų, pasiūlymų prekybos, verslo, reklamos klausimais. Reikalai klostysis tarsi savaime. Vis dėlto dėl tam tikrų taisyklių nežinojimo ar nepaisymo galite įsivelti į problemas, pakenkti savo autoritetui. Trečiadienį būkite itin atsargūs bendraudami – galite išplepėti, ko nereikia. Sulauksite nerealių pažadų. Paskutinėmis periodo dienomis tikėkitės kūrybinės sėkmės, naudingų pasiūlymų, įdomių pažinčių. Jei nerūpi meilė, pravartu išbandyti laimę loterijoje, žaidimuose.

Meilės pasimatymams palankiausios dienos bus šeštadienio vakaras, ketvirtadienis ir penktadienis. Dalykiniams kontaktams būtinai skirkite laiko pirmadienį.

Vėžys

(birželio 22 – liepos 22 d.)

Savaitės pradžioje nepraleiskite palankių progų sutvirtinti savo pozicijas darbe, versle. Derėtų tikslingai kaupti lėšas bei informaciją, kurių prireiks naujiems planams realizuoti. Galbūt gausite gerą žinią arba jums nuostabiai pasitarnaus rūpestingas partneris ar kilnus draugas. Neatidėliokite spręsti finansinius reikalus, kad netektų mokėti delspinigių. Į periodo pabaigą nusistovės gera atmosfera.

Meilei gana palankus šeštadienis, pirmadienis, neblogas ir vėlyvas trečiadienio vakaras. Darbai gerai seksis ir savaitgalį, ir kitos savaitės pradžioje.

Liūtas

(liepos 23 – rugpjūčio 22 d.)

Tikriausiai pasistūmėsite pirmyn norima kryptimi darbo, verslo reikaluose ar asmeniniuose santykiuose. Tačiau trečiadienį jus gali nemaloniai nustebinti keistas artimo žmogaus poelgis. Į periodo pabaigą būsite nusiteikę įvairioms avantiūroms. Atsiras bendrų reikalų su giminaičiais. Gerai seksis srityse, susijusiose su transportu, mokslu, ryšiais, prekyba.

Aistringam pasimatymui palankus šeštadienio vakaras, neblogas ir sekmadienis, ir paskutinės dvi periodo dienos. Verslą gerai suksite pirmadienį, antradienį.

Mergelė

(rugpjūčio 23 – rugsėjo 22 d.)

Išlikite budrūs, nes kai kurių žmonių žodžiai bei poelgiai slepia klastingus ketinimus. Bendraudami nusiteikite taikiai, į visus žvelkite geranoriškai. Numatomas slaptas romantiškas pasimatymas. Iš užsienio galite gauti džiugią žinią. Trečiadienį per daug nesitikėkite iš kitų žmonių, jų pažadai gali likti neišpildyti. Venkite svaigalų. Periodo pabaigoje aktyviai veiksite, siekdami užsidirbti. Tikėtinas naujas pirkinys.

Meilei palankus vėlyvas trečiadienio vakaras ir penktadienis. Verslas puikiai seksis ketvirtadienį, penktadienį.

Svarstyklės

(rugsėjo 23 – spalio 22 d.)

Puikiai seksis organizacinė veikla. Jei pirksite dovaną ar kažką savo namams, liksite patenkinti. Būkite budrūs, kad nesukeltumėte apkalbų ir nepaskatintumėte noro jums slapta kenkti. Labiau prižiūrėkite vaikus. Peridodo pabaigoje nestokosite energijos. Tikriausiai jums pavyks pelnyti dominančio žmogaus pasitikėjimą bei paramą. Sublizgėsite kūrybingumu ir originalumu.

Meilės pasimatymams skirkite šeštadienio vakarą, ketvirtadienį, penktadienį. Daugiausiai nuveiksite darbe pirmadienį ir per paskutines dvi periodo dienas.

Skorpionas

(spalio 23 – lapkričio 21 d.)

Pasižymėsite gera nuovoka bei įžvalga. Numatomos naudingos sutartys. Asmeniniai reikalai taip pat turėtų džiuginti. Jei mylite, atskleiskite savo jausmus. Tik nežinia, ar į gera išeis lengvabūdiški nuotykiai. Dėl jų gali kilti problemų santykiuose su artimaisiais. Periodo pabaiga pasižymės savotišku atsipalaidavimu, ypatinga dvasine būsena, tarsi galėtumėte įveikti visas kliūtis.

Meilės pasimatymui nebloga šeštadienio diena, vėlyvas pirmadienio ir trečiadienio vakaras, slaptai pagundai – ir ketvirtadienis. Darbui palankus savaitgalis ir savaitės pradžia, ypač pirmadienis.

Šaulys

(lapkričio 22 – gruodžio 21 d.)

Tikriausiai gausite reikalingos informacijos. Neatsisakykite progos turiningai praleisti laisvalaikį. Kitos savaitės pradžioje pravartu bendrauti su įtakingais žmonėmis, valdininkais, juristais, jei turite svarbių klausimų ar ketinimų. Jeigu kažkokia veikla nepasiteisins, koreguokite planus. Periodo paskutinės dienos palankios kelionėms, renginiams organizuoti. Viską darysite su užsidegimu.

Meilei gana šaunus šeštadienio vakaras, sekmadienis, dalis pirmadienio ir periodo pabaiga. Darbui puikus pirmadienis, antradienis, iš dalies ir trečiadienis.

Ožiaragis

(gruodžio 22 – sausio 19 d.)

Vienaip ar kitaip ims spręstis finansiniai klausimai. Panašu, kad pavyks rasti protingą išeitį iš susidariusios situacijos. Neblogai seksis tarpininkauti, derinti įvairius interesus, konsultuoti, bylinėtis. Tikėtinas ir meilės pasimatymas. Tačiau trečiadienį būkite itin apdairūs, jei ketinate pirkti brangių prekių, skolinti pinigų. Periodo pabaiga sėkminga dalykinei veiklai.

Meilė jus turėtų džiuginti šeštadienio dieną, vėlyvą pirmadieno ir antradienio vakarą, penktadienį. Sėkmė versle tikėtina pirmadienį popiet, ketvirtadienį, penktadienį.

Vandenis

(sausio 20 – vasario 18 d.)

Kad ir su kuo bendrautumėte, nepamirškite laikytis etiketo bei moralės normų. Juo labiau kad galimos pagundos, noras kažką laimėti manipuliacijomis arba veltui gauti tai, kas iš tikrųjų kainuoja. Jei būsite neatsargūs, grėsmė iškils jūsų gerovei. Į periodo pabaigą galite pajusti didesnę atsakomybę, susijusią su profesine veikla.

Aistringas gali būti šeštadienio vakaras, sekmadienis, romantiškas ketvirtadienis, penktadienis. Darbas gerai seksis šeštadienį, pirmadienį, ketvirtadienį, penktadienį.

Žuvys

(vasario 19 – kovo 20 d.)

Savaitės pradžioje nerimo gali sukelti sveikatos sutrikimas ar tyrimų rezultatai. Galbūt turėsite veltis į debatus su konkurentais ar oponentais. Dėl neapgalvotai nutrauktų sutarčių, suteiktų ar paimtų paskolų galite pasigailėti. Periodo pabaiga gana palanki draudimo sutartims, testamentams sudaryti, finansiniams, notariniams formalumams tvarkyti. Atkreipkite dėmesį į pasikeitimus įstatymuose, o sudarydami sutartis įsigilinkite į salygas.

Meilės pasimatymui palanki šeštadienio diena, vėlyvas pirmadienio vakaras ir, ko gero, penktadienis. Gerai suksitės versle visą periodą, išskyrus antradienį, trečiadienį.

Sidonija