Astrologinė prognozė vasario 14 – 20 dienoms


2009-02-14
Sidonija
Astrologinė prognozė vasario 14 – 20 dienoms

AVINAS

Savaitgalis bus sėkmingas tuo atveju, jei tinkamai elgsitės su priešinga lytimi, aplinkiniais. Tikėtinas susižavėjimas, meilės nuotykis. Tik nesišvaistykite pažadais ir pinigais. Nepatartinos kelionės, masiniai renginiai. Kitos savaitės pradžia tinkama organizacinei veiklai, moksliniams darbams. Įtakingi draugai arba užsienio partneriai gali padėti realizuoti naujus sumanymus, užvesti ant teisingo kelio. Pravartu konsultuotis su juristais.

Meilės pasimatymui tinkamas antradienis, iš dalies trečiadienis. Darbuotis puikiai seksis ketvirtadienį, gal ir penktadienį.

JAUTIS

Periodo pradžioje stengsitės įspūdingai atrodyti ir stebinti aplinkinius, o ypač priešingą lytį. Svarbius vaizduojančių veikėjų pasiūlymai bus gana nepatikimi. Neverta tikėti nekonkrečiais pažadais. Kitos savaitės pradžia gali kažką sujaukti tarpasmeniniuose santykiuose. Jūsų ir partnerio jausmai, planai nesutaps. Galimas rizikingas nuotykis. Kils pagunda investuoti. Pasidomėkite, kam išleidžia pinigus jūsų partneris, vaikai. Nusimato oficialūs susitikimai, iš jūsų gali reikalauti veiklos ataskaitų, profesionalumo įrodymų.

Meilei gana šaunus sekmadienis, vilčių teikia ir pirmadienis, ketvirtadienis, penktadienio vakaras. Dalykiniams ir verslo susitikimams geras antradienis, ketvirtadienis.

DVYNIAI

Kažkas jums gali priminti skolą arba paprašyti paskolos. Bet koks finansinis, turtinis įsipareigojimas gana rizikingas. Kitos savaitės pradžioje pravartu tartis dėl bendradarbiavimo, derinti nuomones, interesus, finansinius išteklius. Suaktyvės jūsų konkurentai, priešai. Tai metas, kai galite atsidurti situacijoje, gundančioje galimomis dovanomis, lengvu uždarbiu. Galima prisidaryti bėdos dėl neatsakingumo, polinkio kvailai rizikuoti, erzinti kitus.

Meilei palankus antradienis. Darbui neblogas pirmadienio rytas, finansiniams ir juridiniams reikalams – antradienis, iš dalies ir ketvirtadienis.

VĖŽYS

Savaitgalio sėkmė priklausys nuo jūsų kuklumo laipsnio. Jei tikitės kažko labai daug, turbūt nusivilsite. Pravartu pasikalbėti apie jausmus, išreikšti savo simpatijas, išsakyti abejones. Tai leis susitaikyti su vis dar rūpinčiu asmeniu, patirti nuotykį. Kitos savaitės pradžioje tikriausiai degsite kūrybine arba meilės ugnele. Dalykiniuose pokalbiuose drąsiai argumentuokite ir ginkite savo idėjas. Pasistenkite netapti priklausomi nuo kitų valios bei įtakos. Įvairiai gali pakrypti jūsų santykiai tiek su kolegomis, tiek su antrąja puse. Ramiai tęskite pradėtus darbus, venkite ginčų su mylimu žmogumi.

Meilės pasimatymui palankus šeštadienio vakaras, iš dalies pirmadienis, tinkamas ketvirtadienio ir penktadienio vakaras. Darbui, verslui itin sėkmingas antradienis, kevirtadienio rytas.

LIŪTAS

Periodo pradžioje nenustygsite vietoje, būsite linkę ieškoti draugijos ir nuotykių. Vis dėlto būtų geriau, jei laisvalaikį praleistumėte namuose su artimiausiais, mylimiausiais žmonėmis. Kitos savaitės pradžioje pasižymėsite seksualiniu ir kūrybiniu aktyvumu. Būsite nusiteikę rizikuoti, šturmuoti naujas profesines aukštumas arba sudominusio asmens širdį. Gali atsirasti įtakingas gerbėjas. Pravartu imtis iniciatyvos, jei norite kažką pataisyti, patobulinti. Galbūt labiau suartėsite su žmogumi, kuris buvo ar yra jums reikalingas. Išleiskite vieną kitą litą sveikatos ir grožio profilaktikai.

Meilei puikus antradienis, gal nenuvils ir trečiadienis. Kūrybinei veiklai tinkamas antradienis. Bet ką dirbti puikiai seksis ketvirtadienį.

MERGELĖ

Savaitgalį patartina kartu su savo „Valentina“ ar „Valentinu“ maloniai atsipalaiduoti, pasimėgauti namų ramybe, skaniais patiekalais ir dėl nieko nesukti sau galvos. Rūpinkitės savo sveikata, mityba, grožiu. Kitos savaitės pradžia žada svarbius kontaktus arba įvykius, kurie palies jūsų draugus, artimuosius arba jūsų pačių situaciją, susijusią su darbu. Pravartu labiau susirūpinti profesine kvalifikacija, tobulinimosi galimybėmis. Įtakingas pažįstamas gali kažkuo padėti. Mintis plėsti veiklą, investuoti turi būti aptarta su šeima. Periodo pabaigoje nusimato pajamos iš kūrybinės veiklos arba prizas žaidime, pergalė meilės fronte.

Meilei neblogas šeštadienio vakaras, sekmadienio vakaras, puikus – ketvirtadienis. Verslui iš dalies palankus šeštadienio rytas, kūrybinei veiklai – ketvirtadienio popietė, penktadienis.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį jums gali pavykti atkurti partnerišką ryšį arba labiau suartėti su tuo žmogumi, kuris neseniai atsirado jūsų gyvenime. Tikėtina maloni staigmena, dovanėlė. Kita vertus, jums nėra palanku ką nors vertinga įsigyti, brangiai pramogauti. Reikėtų riboti išlaidas, būti išrankesniems. Nežaiskite kitų žmonių jausmais, neteikite apgaulingų vilčių. Kitos savaitės pradžia palanki daugeliui veiklos sričių. Panašu, kad bus įmanoma pagerinti dalykinius ir meilės santykius, įnešti gaivesnių spalvų į asmeninį gyvenimą. Tačiau nederėtų pasitikėti abejotina informacija, gandais.

Meilei neblogas sekmadienio vakaras, antradienis. Įvairiems dalykiniams reikalams palankus antradienis ir penktadienis iki pavakarių.

SKORPIONAS

Savaitgalį jus itin domins menas, meditacijos, muzika. Tai ir leiskite sau atitrūkti nuo rūpesčių, pasimėgauti romantišku intymumu, kūryba ar tiesiog ramiai patinginiauti. Nuo pirmadienio jūsų nuotaikos nuolat kaitaliosis, planai - irgi. Seksis žymiai geriau, jei jus remia patikimi, artimi žmonės. Įmanomas neblogas postūmis, tvarkant nuosavybės susigrąžinimą, remonto reikalus, arba puikus pirkinys namams. Laukia sėkmė ir verslo derybose. Turbūt sudarysite perspektyvią sutartį. Vis dėlto būkite realistai – įvertinkite ir sąnaudas, riziką.

Meilei geras šeštadienio vakaras, sekmadienio vakaras, antradienis, ketvirtadienis ir penktadienio vakaras. Verslui palankus antradienis, trečiadienio rytas, ketvirtadienis.

ŠAULYS

Periodo pradžioje pavyks susitaikyti su mylimu žmogumi ar draugu, jei buvote apsipykę. Prisigalvosite įdomių laisvalaikio užsiėmimų. Kita vertus, būsite lengvai pažeidžiami ir fizine, ir ideologine prasme. Jumis mėgins manipuliuoti abejotinos moralės asmenys. Nepatartinos kelionės. Kitos savaitės pradžioje galite pakeisti požiūrį į kažką svarbaus. Socialiniai, ekonominiai ar kiti supurtymai gali paliesti jūsų interesus. Jūsų aktyvumas pataikys į tikslą. Galite tikėtis kolegų paramos, palankaus vadovų požiūrio.

Meilei tinkamas antradienis, iš dalies trečiadienis, ketvirtadienis. Verslo reikalams palankiausias antradienis ir ketvirtadienis.

OŽIARAGIS

Savaitgalis žada susitikimus, svečius. Sužinosite, kad kažkam esate labai svarbūs, pajusite draugišką petį arba meilės šilumą. Tačiau gali būti ir taip, kad geri norai pavirs tuščiomis kalbomis bei pažadais. Jei tikitės brangių dovanų, taip pat galite nusivilti. Kitos savaitės pradžioje galima tikėtis širdžiai mielų įspūdžių, jei susitiksite su išsiilgais bičiuliais. Atviravimas su jais arba neoficialūs pokalbiai su kitais svarbiais žmonėmis gali jums pateikti atsakymus į tai, kad atrodė neaišku ar neišsprendžiama.

Meilei šaunus šeštadienio vakaras, dar geresnis ketvirtadienio vakaras, penktadienis. Komandinei veiklai neblogas pirmadienio rytas, bet kokiai - ketvirtadienio popietė.

VANDENIS

Galite sulaukti svečio iš toli arba patirti kažką itin nekasdieniško. Jei domitės politika, verslo žiniomis, išgirstos naujienos sukels susirūpinimo, susierzinimo. Nuo pirmadienio jums netrūks entuziazmo, kils naujų sumanymų. Beveik be pastangų žadinsite draugiškumo bei solidarumo jausmus. Seksis blogiau, jei turite negrąžintų skolų ir ant kulnų mina kreditoriai. Periodo pabaigoje geriau būtų nepasirašinėti svarbių dokumentų, o taip pat nekamuoti savo organizmo alinamomis dietomis. Nepasiklyskite tarp iliuzijų ir realybės.

Meilės pasimatymui tinkamas antradienis, trečiadienio rytas. Veiklai puikus pirmadienio rytas, antradienis, verslo sandoriams – ketvirtadienis.

ŽUVYS

Periodo pradžioje suksite galvą dėl pinigų, išlaidų. Gana lengvai gali nutrūkti ryšys, kurį branginate. Verčiau užmirškite senas nuoskaudas, negilinkite nesusipratimų ir nors virtualiai pasveikinkite mylimus, mylėtus asmenis. Nuo pirmadienio tvarkykite dokumentus, kreipkitės į valdžią dėl leidimų, oficialių raštų, patvirtinimų, atsiskaitymų. Galbūt kažkuo nustebins pažįstamas iš užsienio. Dalykiniai pokalbiai bus nelengvi. Jausis oponentų siekis susilpninti jūsų pozicijas. Nepasiduokite provokacijoms. Jums vertėtų nukreipti savo energiją į rimtus reikalus ir iš peties padirbėti. Susitikę su draugais laiką praleisite šauniai, jei neįsižeisite dėl išgirstų pastabų.

Meilei neblogas šeštadienio vakaras, sekmadienio vakaras, ketvirtadienis, penktadienis. Darbuotis puikiai seksis antradienį, trečiadienio rytą ir ketvirtadienį.