T.Watsonas nemėgsta šypsotis aikštėje, bet laimėjęs titulą žada pasikeisti (VIDEO)


2009-12-11
Diena Media inf.
T.Watsonas nemėgsta šypsotis aikštėje, bet laimėjęs titulą žada pasikeisti (VIDEO)

Nesulaikomai po krepšiais žaidžiantis Travis Watsonas šį kartą yra tinklalapio „BasketNews.lt“ rubrikos „Champion interviu“ herojus. Kauno „Žalgirio“ puolėjas atsakė į gerbėjų užduotus klausimus.

– Travisai, kada pradėjote žaisti krepšinį ir kada pirmą kartą įdėjote į krepšį? (*M@NT@S)
– Krepšinį žaisti pradėjau 1988 metais, o pirmą kartą įdėjau septintoje klasėje. Taigi tuo metu buvau kokių 12 metų. Nežinau, kiek 12 metų vaikinų gali įdėti į krepšį.

– Ar būdamas jaunas mėgdavote pasišvaistyti kumščiais, ar visgi buvote teigiama persona? (nestas)
– Buvau geras žmogus. Visi su laiku užauga, bet aš nebuvau blogas žmogus, nebuvau įsivėlęs į nusikaltimus. Žaisdavau krepšinį, kartais užsibūdavau ilgiau ir yra tekę dalyvauti muštynėse, bet nemanau, kad dėl to esu blogas asmuo. Niekada nenorėjau kažko užgauti tyčia, tai dažniausiai būdavo savigyna.

– Esate kilęs iš San Antonijaus. Ar teko anksčiau žaisti su kuriuo nors dabartinės „Spurs“ sudėties žaidėju? (diodas)
– Žaidžiau su Rogeriu Masonu, kartu ėjome į tą patį koledžą. Dabar jis yra „Spurs“ sudėtyje. Esu susitikęs su visais vyrukais, nuo Timo Duncano iki Davido Robinsono, bet nesu su jais žaidęs.

– Travisai, kokius mėgstate automobilius? Kokį turite pats? (gediminis)
– Mėgstu įvairių modelių mašinas, bet mėgstamiausias yra Cadillac. Pats vairuoju Cadillac Escalade.

– Koks jūsų mėgstamiausias muzikos stilius, mėgstamiausi atlikėjai ir grupės? (Martynasmb)
– Mėgstu įvairių stilių muziką. Labiausiai patinka Michaelas Jacksonas, tai muzikos ikona. Užaugau su skirtinga muzika, o jis buvo vienas mano favoritų. Liūdna, kai miršta bet kuris žmogus, o ypač toks kaip Jacksonas.

– Ar turite draugų, šiuo metu rungtyniaujančių NBA? (chroniukaz)
– Turiu. Vienas iš jų šiuo metu žaidžia San Antonijaus „Spurs“ komandoje – tai Rogeris Masonas. Kitas draugas, Steve‘as Blake‘as, žaidžia Portlendo „Trail Blazers“. Pažįstu nemažai krepšininkų, bet nepasakyčiau, kad jie geriausi mano draugai.

– Ar kada nors buvote pataikęs iš aikštės vidurio, kai žaisti lieka kelios sekundės? (Matas8)
– Ne, esu bandęs, bet nepavyko.

– Travisai, Lietuvoje gyvenate jau pora mėnesių. Ar pripratote prie lietuviško maisto? (dragoniux)
– Šios šalies virtuvė tikrai yra gera, buvau keliuose restoranuose. Nebandžiau daug tradicinių patiekalų, bet maistas yra geras.

– Travisai, kokia jūsų nuomonė apie lietuvius, ar jie panašūs į amerikiečius? Kokie didžiausi skirtumai? (DemoLT)
– Iki šiol sutikau nemažai gerų žmonių. Nežinau daug skirtumų nuo amerikiečių. Manau, visi savo gyvenimus gyvename panašiai. Turiu dirbti, miegoti, keltis, valgyti. Man čia patinka nuo pat pirmos dienos, patinka komandos draugai ir visi, kas susiję su komanda.

– Ar jau išmokote lietuviškų žodžių? (X__666__)
– Žinau tris žodžius. „Labas rytas“ ir „Taip“. Bėgant laikui išmoksiu daugiau, bet pradžia jau padaryta.

– Kaip netoli dešiniosios jūsų akies atsirado randas?
(Kumbaya)
– Žaidžiant krepšinį 2005 metais. Tai buvo dviejų didžiausių priešų derbis Italijoje – Bolonijos „Fortitudo“ prieš Bolonijos „Virtus“. Iš alkūnės gavau į akį ir prireikė 20 siūlių žaizdai susiūti. Ne taip jau blogai.

– Kur švęsite naujus metus? (Tomas_as)
– Nežinau, būsiu Kaune, bet dar nežinau, kur.

– Travisai, jeigu nežaistumėte krepšinio, kuo norėtumėte būti?
(Fiksijus)
– Tiesą pasakius, norėjau būti bankininkas. Dirbti su pinigais. Jeigu neturėčiau talento krepšinyje, būčiau bandęs tapti verslininku.

– Kas jums lengviau: atkovoti kamuolį ar „pakabinti“ merginą? Esu tikras, kad neturite problemų nė vienoje srityje. (WHO__ME2)
–Wow. Manau, lengviau atkovoti kamuolį, nes mergina ir pati turi sugalvoti, kaip mane „pakabinti“. Spėju, kad kovoti dėl kamuolių lengviau, nežinau, kaip su merginomis. Moterys yra moterys.

– Travisai, per vienas rungtynes komentatorius pajuokavo, kad jums, matyt, patinka pramesti pirmą metimą, tada atkovoti kamuolį ir pataikyti. Ar tai tiesa? (kolonele)
– Tegul komentatorius pradeda daryti tai, ką darau aš, o aš tada pakomentuosiu jo žaidimą. Jam moka už tai, kad kalbėtų apie krepšinį, man – už tai, kad žaisčiau.

– Travisai, kodėl esate toks piktas ant teisėjų? Kartais į juos labai agresyviai žiūrite. (Tik Tau)
– Tiesiog toks esu aikštėje, už jos ribų esu kitoks žmogus. Teisėjai daro savo darbą, aš savo, o tai tik mano veido išraiška. Nemėgstu šypsotis žaisdamas, nes tai mano darbas. Manau, teisėjai supranta, kad nesu piktas, juk visi būna nepatenkinti švilpukais. Kartais jie švilpia vienus dalykus ir nešvilpia kitų. Tikrai nenoriu jų nužudyti, tai tik žvilgsnis.

– Travisai, kai kuriems žmonėms esate panašus į aktorių Martiną Lawrence‘ą, o Marcus Brownas yra Eddie Murphy kopija. Ar pajuokaujate su Marcusu, kaip Martinas ir Eddie darė filme „Life“? (Mantas Dapkus)
– Manau, kad mums linksma komandoje. Marcus yra labai juokingas žmogus ir mes dažnai juokaujame. Nelaikau savęs panašiu į Martiną Lawrence‘ą, bet jis žvaigždė, taigi nėra problemų dėl to. O „Life“ yra geras filmas, manau, kad kiekvienas turėtų jį pamatyti, nes ten vaidina daug gerų aktorių.

– Ar kada pamatysime Marcusą ir Travisą filme?
– Ne, aš nesu toks juokingas.

– Ar laimėjęs pirmąjį oficialų titulą pagaliau nusišypsosite ilgiau nei 3 sekundes? (Mantas Dapkus)
–Na, aš juk šypsojausi, kai laimėjome pirmą trofėjų. Tikiuosi, kad laimėsime dar kokius 4 titulus ir be abejo šypsosiuos. Aš visada šypsausi.

  • Watsono vaizdo interviu: