Bakalauro darbo gynimas M.Kalniečiui susiklostė sėkmingai


2009-06-18
Diena Media inf.
Bakalauro darbo gynimas M.Kalniečiui susiklostė sėkmingai

Mantas Kalnietis sėkmingai kopia ne tik į krepšinio, bet ir į mokslo aukštumas. Vakar žalgirietis Vytauto Didžiojo universitete (VDU) gynėsi bakalauro darbą.

VDU Ekonomikos ir vadybos fakultete keturis metus verslo vadybos studijas krimtęs krepšininkas baigiamajam darbui pasirinko temą apie „Žalgirio" klubo marketingo komunikaciją. Per pusmetį 40 lapų darbą parašęs M.Kalnietis vakar universitetą paliko besišypsantis – jo pastangos buvo įvertintos 8 balais.

„Panašiai tiek ir tikėjausi gauti", - sakė 22 m. kaunietis, kuriam mokslus reikėjo derinti prie intensyvaus krepšinio treniruočių ir varžybų grafiko.

M.Kalnietis pripažino, kad žengiant į auditoriją ir stojant prieš komisiją kojos drebėjo daug labiau nei per krepšinio rungtynes. „Su jauduliu, esančiu prieš varžybas, net nėra ką lyginti. Juk bakalaurą giniesi vieną kartą gyvenime, todėl čia buvo daug baisiau", - neslėpė Mantas.

Ekonomikos ir vadybos fakultetas yra populiarus tarp žalgiriečių. Pernai jame bakalaurą apsigynė Jonas Mačiulis. Dar prieš metus absolventais tapo ir Paulius Jankūnas bei Darius Šilinskis, dabar siekiantys ir magistro diplomo.