Vienas klausimas


2005-09-03
Vienas klausimas

Įsimintiniausias vasaros epizodas

Algimantas KANČAS, architektas:  

- Dukra Gustė liepos 18 dieną pagimdė dukrą Liepą ir tapau seneliu. Taip pat įstrigo rugpjūtį pamatyti Norvegijos fiordai.

Liepa KIAULEIKYTĖ, televizijos laidų vedėja: 

 

- Tai įvyko po pusseserės vestuvių Kaune per Žolinę. Grįžome su draugu iš Kauno, išsimiegojome ir nutarėme papusryčiauti kur nors ne namie. Išvažiavome į miestą. Pakeliui sugalvojome (buvo puikus oras) vykti į gamtą. Trakuose buvome daug kartų, tad nutarėme važiuoti į Dzūkiją - prie Varėnos. Išsitraukėme žemėlapį. “Ooo, - sakau draugui, - mes prie Lenkijos sienos, važiuojame į Suvalkus papusryčiauti!” Asmens dokumentus turėjome, pakeliui važiuodami pamatėme rodyklę “Varšuva”. Susižvalgėme ir ekspromtu nuvažiavome į Varšuvą. “Papusryčiavome” ten apie 21 valandą, pernakvojome, ryte apžiūrėjome Varšuvos senamiestį, prisivalgėme braškių, apžiūrėjau parduotuves.

Kostas SMORIGINAS, aktorius: 

 

- Nuo šv.Velykų nebuvau kaime ir beveik visą vasarą sunkiai dirbau. Tačiau po to savo duoklę atidavė kaimas Trakų rajone. Puikiai pailsėjau, pagavau tris karšius: du pusantro kilogramo svorio, vieną kilograminį!

Rita MILIŪTĖ, televizijos laidų vedėja: 

 

- Įstrigo tai, ką patyriau nelabai seniai. Labai įstrigo uraganas, kuris ypač įspūdingai praūžė Palangoje. Neįtikėtina gamtos stichija, toks gražus, su lengvu kraupuliu gamtos šėlsmas!

Vilius TARASOVAS, “B’Avarija”: 

 

- Pirmasis mano koncertas, kai beveik po mėnesio pertraukos grįžau iš ligoninės. Ir vestuvių maratonas: šią vasarą, atrodė, švenčiau vien bernvakarius ir po savaitės - vestuves.

Kristupas KRIVICKAS, televizijos laidų vedėjas: 

 

- “Juodas” darbas visą vasarą, pasirengimas “Grožio fabrikui” ir naujojo LNK sezono pristatymas. Ir po to balius su kitos dienos pasekmėmis.

Simona KAZLAUSKAITĖ, pasaulinio konkurso “Fashion TV Awards” laimėtoja: 

 

- Kai po dviejų mėnesių darbo Turkijoje grįžau namo. Lietuvoje švietė saulė, labai pasiilgau artimųjų, draugų. Iškart puoliau valgyti šaltibarščių!

Maksas MELMANAS, dainininkas, “Biplan” lyderis: 

 

- Naujojo albumo rašymas, kai dirbdavom iki penkių valandų ryto. Tačiau ta akimirka, kai baigėme darbą... “Viskas!” - pasakėme ir lengviau atsikvėpėme, nes albumą įrašėme po penkerių metų pertraukos.