Prie mokyklos aptiktas nudurtas vyriškis


2004-02-14
Prie mokyklos aptiktas nudurtas vyriškis

Vakar, apie antrą valandą dienos, ne per nuo toliausiai Kovo 11-osios vidurinės mokyklos aptiktas nudurtas vyriškis.

Jis gulėjo tiesiog važiuojamojoje kelio dalyje, vedančioje iš Kovo 11-osios gatvės į mokyklos prieigas bei greta esančio penkiaaukščio kiemą. Pro šalį ėjo mokiniai, skubėjo suaugusieji. Kai kurie iš jų replikavo: “Velnias neims - girtuoklis nesušals”.

Sustojo tik 33-ejų metų prieniškio, atvykusio Kaunan aplankyti mamos, automobilis. Jo vairuotojas “Kauno dienai” pasakojo, kad, padedamas brolio, pakėlė vyriškį, kuris dar buvo gyvas, iš balos, ir nunešė prie šiukšlių konteinerių.

Iškvietus nelaimėliui greitąją medicinos pagalbą, paaiškėjo, kad jam perdurta krūtinė. Konstatuotas vienintelis dūris, kuriuo pataikyta į širdį. Reanimacijos brigada padėti sužeistajam jau buvo bejėgė: jis mirė.

Pirminiais duomenimis, vyriškis girtavo viename iš šalia esančių daugiabučių. Begeriant įvyko konfliktas, kurio metu kažkas iš sugėrovų griebėsi peilio. Po to sužeistasis buvo išvestas iš buto į gatvę ir paliktas likimo valiai.

Nužudytojo asmenybė tikslinta iki pavakarės. Jį aptikusio prieniškio teigimu, šis apie 50-ies metų vyriškis visai nepanašus į degradavusį žmogų.

KD inf.